lostyazilim

Lenovo ideapad z570 Kullanan varmı cd

4 Mesajlar 1.822 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1385
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar 3 ay önce almıştım elimdeki laptopu ilk formatımı attım ama gelen cd yi bulamıyorum kullanan arkadaşlar bilir su ekran kartını 1den 2 ye calısma tuşu felan calısmıyor formattan sonra.. lenovo nun cdsini yüklemek gerekiyormuş amma velakin ben cdyi bulamıyorum elinde olan varya biyere felan upload edebilirmi ?
Lenovo ideapad Z570

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
wmaraci
reklam

NuCLeuS NuCLeuS sistemlinux.org Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 110 / 318
  • Ticaret 1, (%100)
CD'yi burada bulmaya çalışmak boşuna zaman kaybı. Zaten kendi sitesinde sürücüleri var.

Sanırım aradığın sayfa bu.

http://support.lenovo.com/en_US/research/hints-or-tips/detail.page?&DocID=HT072735

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1385
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

NuCLeuS adlı üyeden alıntı

CD'yi burada bulmaya çalışmak boşuna zaman kaybı. Zaten kendi sitesinde sürücüleri var.

Sanırım aradığın sayfa bu.

http://support.lenovo.com/en_US/research/hints-or-tips/detail.page?&DocID=HT072735

Teşekkürler 1 gündür cd arıyorum buraya konu actım kafa dank etti :D indiriyorum bi taraftan tek tek.. umarım herşeyi eski haline döner formatlamaz olaydık

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.

NuCLeuS NuCLeuS sistemlinux.org Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 110 / 318
  • Ticaret 1, (%100)

DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

Teşekkürler 1 gündür cd arıyorum buraya konu actım kafa dank etti :D indiriyorum bi taraftan tek tek.. umarım herşeyi eski haline döner formatlamaz olaydık

Rica ederim. Lenovo bilgisayarınla ilgili bir şey arayacaksan (cd, pdf dökümanı vs) ilk yapman gereken şey kendi sitesine bakman gerekirdi :) Formata ihtiyacın olduğunda mecbur format atacaksın. :) Sürücüleri indirip kurarsan ilk günkü gibi olur. Kolay gelsin.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al