lostyazilim
tr.link

LG Active Bending Açıklandı

3 Mesajlar 1.376 Okunma
acebozum
tr.link

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
CES2015 fuarına G Flex 2 duyurusu ile hızlı bir başlangıç yapan LG, söylentileri haklı çıkardı ve Active Bending adını verdiği ekranı kullanan konsept bir telefon ortaya koydu.
Samsung ile LG arasındaki teknoloji yarışı hızla artıyor. Neredeyse LCD teknolojisi bu iki Koreli şirkete kalmış durumda. Geçen sene bu yarışta Samsung Note Edge modeli ile sertbir hamle yapmış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Aslında eskilerden beri konsept tasarımlarda hayal edilen kenarları kıvrımlı telefon tasarımını önümüze kullanılabilir halde koymuştu. Bu hamleden sonra gözler LG tarafına çevrilmişti.

CES2015 için G Flex 2 duyuran LG tarafından da bir hamle bekleniyordu. Ancak bir yandan da bu kadar sık duyuru yapmayacağı konuşuluyordu. Ancak anlaşılan LG yarıştan geri kalmayı göze alamadı ve Active Bending ismini verdiğiği ekranı kullanan 6″ boyutundaki konsept telefonu izlenime açtı.

Konsept telefonda en çok dikkat çeken özellik ise, Note Edge’in aksine Active Bending ekranın iki kenarı da oval olarak iniyor. Bu da iki tarafından da bildirim gösterilmesine imkan tanıyor. Bakalım LG bu tasarımı LG G4 modelinde kullanacak mı?

Kaynak: LG Active Bending

wmaraci
webimgo

IBRA IBRA Nothing Kullanıcı
  • Üyelik 17.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 716
  • Beğeniler 441 / 136
  • Ticaret 7, (%100)
Şu kıvrık ekranlı telefonlara gıcık olan bi ben değilimdir galiba. Çift taraflı ekranı anlarımda telefonun kenarlarını kıvırıp ekran koymak gereksiz geliyor bana. Kıvrılabilen ekran teknolojisini daha mantıklı şekilde ya da daha gerekli yerlerde kullansak daha iyi bence.

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Orada amaç telefonu açmadan kıvrımdan gerekli bildirimleri göstererek pil tasarrufu sağlamak bence

Ek Olarak:

IBRA adlı üyeden alıntı

Şu kıvrık ekranlı telefonlara gıcık olan bi ben değilimdir galiba. Çift taraflı ekranı anlarımda telefonun kenarlarını kıvırıp ekran koymak gereksiz geliyor bana. Kıvrılabilen ekran teknolojisini daha mantıklı şekilde ya da daha gerekli yerlerde kullansak daha iyi bence.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al