Merhaba arkadaşlar LG bildiğimiz üzre bir marka.Adı çok duyulmuş olsada daha ünlü olan Samsung,Beko gibi markalarla bazı ürünlerde yarışma imkanı bulamıyor.Fakat bu aralarındaki rekabeti arttırmak için LG son günlerde büyük çalışmalar yürütüyor.Bildiğinizi umarım ki 5 Ocak Tarihinde bir haber yayınlamıştım ve bu konu azda olsa bu haber ile orantılı.Orada "CES" kavramını açıklamıştım.O makaleyi merak etmiş olmalısınız buradan ulaşabilirsiniz..

Tüketici Elektroniği 2012 Fuarı(CES)'de teknolojiye düşkün olanları mutlu edecek daha az fiyata daha çok kalite görmek isteyenler için LG,7 tane yeni ürününü CES'de tanıttı.Bu ürünlerin özellikleri her ne kadar güzel olsada dış görünüşü,şekil ve tasarımıda bir harika.Sadece telefonda değil,hem buzdolabı hem çamaşır makinesi hemde daha zevkli bir şekilde yemek yiyebilmek için fırın,bir diğer ürün olarak ise elektrikli süpürgeleri dünyaya sunan LG Electronics,hayatı kolaylaştırma ve ev işlerini hayatın eğlenceli bir parçası haline getirmekte de başarılı olduğunu ispatladı..

Ve LG'nin yaptığı bu ürünlerden bir tanesi şimdiden ödül almış.Meraklandınız değil mi :D Hemen söylüyorum.LG French-Door Buzdolabı, fuarda "En İyi İnovasyon" ödülünü kazandı.

Şimdi bu ürünü tanıtayım ;

Bu Buzdolabı Enerji Bakanlığının standartlarına uygun olarak üretilmiş yani"ENERGY STAR®" buna göre :) Annelerimizin en büyük sorunlarındandır "buz tuttu" ama bu dolap ile buna son verilmiş.Akıllı Soğutucu ve Lineer Kompresör, akıllı çekme kolu, 3-Tier Organization™ Freezer derin dondurucu ve Smart Diagnosis™ özellikleriyle LG Yeni French Door Buzdolabı, kilo alamanızın en büyük nedeni olacak.

Çamaşır Makinesı ;

Bu makineyi aldığınızda okadar rahat edeceksiniz ki ...Neden ? Çünkü bu makinede diğer benzer makinelerde kullanılmayan bir özelllik kullanılmış "TurboWish"..Teknoloji devi LG serisinin yeni önden yüklemeli çamaşır makinesi, türünün en geniş ve en yüklü çamaşır yıkama kapasitesine sahip ürünüdür..

Birçok ürünüyle damga vurmuştu bu fuara ancak sizler için sadece 2 tanesini yazdım sıkmamak için :)

KAYNAK