LG’nin yeni amiral gemisi olacak olan LG G7 modeli yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. LG G7 modeli ultra ince çerçeveye sahip olacak.

LG’nin sevilen akıllı telefon serisi olan “G” serisinin son üyesi olacak olan LG G7 modeli kendini göstermeye başladı. LG G7 haberleri serinin son cihazının G7 olacağına işaret ediyor. Sızdırılan bilgilere ve görsellere göre LG G7, ultra ince çerçeveleriyle dikkat çekiyor.

LG firması serinin son cihazı LG G7 ile unutulmaz bir son yaşatmak istiyor ve bunun üzerinde epeyce uğraşıyor diyebiliriz aslında. LG’nin yeni amiral gemisi LG G7 modelinin ortaya çıkan ilk görselde neredeyse hiç çerçeve yok desek daha doğru olur. 2017 yılının en büyük trendi haline gelen 18:9 ekranlara sahip akıllı telefonlar gerçekten çok tutuldu. Her akıllı telefon üreticisinin bu çerçeve olayına çok önem veriyorlar. LG firması son üyesi olan G7 modeliyle zirveye ulaşacak gibi duruyor.


LG G7 modelinde çift ön kamera bulunuyor ve ayrıca sol tarafında da ses kontrol tuşları yer alırken güç tuşunun olmaması yine arka tarafta hem parmak izi sensörü hemde güç butonunun birlikte olacağını gösteriyor. LG G6 modelinde olduğu gibi. Snapdragon 845 ve QuickCharge 4.0 ile birlikte gelmesi bekleniliyor.

KAYNAK