-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bilgisayarımda normal kulaklık olmasına rağmen karşı tarafın bana sesi geliyor benim ona sesim gitmiyor. Ayrıca telefonun kulaklığında da deniyorum olmuyor. Tüm ayarlar aşırı derecede normal görünüyor. Acaba sorun ne, bir önerisi olan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Benim de başıma geldi ancak çözüm bulamadım bir türlü :D Bir bilgisayarcıya derdimi anlattım o da flash playeri güncelle demişti. Dene istersen ;)
Mustafa Kemal ATATÜRK!
NovaMan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Başlat /Denetim Masası / Donanım ve Ses / Ses
Yolunu takip ederek Ses seçeneğine giriş yapın. Daha sonra Kayıt Menüsüne giriş yapın.
Kayıt menüsüne giriş yaptıktan sonra aktif durumda olan mikrofon’ununuzu
Varsayılan Yap seçeneği ile varsayılan duruma getirmeniz gerekiyor. Bu menüde çok fazla mikrofon seçeneği varsa eğer , mikrofonları tek tek varsayılan yaparak denemeniz gerekebilir.
Varsayılan yaptıktan sonra mikrofonunuzu test ettiğiniz zaman yan tarafda bulunan Ses düzeyinin yükselip alçalması gerekiyor. Mikrofonu test ederken düzey aynı kalıyorsa diğer mikrofon seçeneklerine geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birden fazla mikrofon deneyip sonuç alamadıysanız sıkıntı bilgisayarda, driverı silip tekrar yükleyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
30958
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ses kartı sürücüsünü yüklemeyi deneyin belki düzelebilir. Denetim Masası - Ses - Kayıt - Mikrofon - Özellikler - Dinle - Bu aygıtı dinle - Tamam bu işlemi yaptıktan sonra mikrofondan konuşma yapın hoparlörden sesiniz gelmiyorsa mikrofonda sorun vardır.