N11 Garaj11’i açtığını duyurdu. Garaj11 ile aracını bul, hızlı bir şekilde al sat veya değerini öğren.
Uzun bir süredir e-ticaret üzerinde bize eşlik eden n11 klasik eşyaların satımının dışında da ikinci el araba satım işlerine de girmiş bulunmakta.
Yeni bir araç satın almak isteyen, aracını satmak veya değiştirmek isteyen kullanıcılara sunulan bu yeni özellik araç satım veya alım işlerini oldukça kolaylaştırıyor. Garaj11 sayesinde ekspertiz gibi çeşitli testler yaptırmaya gerek kalmıyor satılan her aracın raporlarıyla beraber tüm özellikleri garaj11’de bulunuyor. Araçları sahiplenmek garaj11 sayesinde biraz daha kolaylaşıyor. Evrak işlerini karşılayan bu servis sizden bir komisyon talep etmiyor. Ödeme konusunda da güven sunan bu hizmet arabayı kendi üstünüze alana dek karşı tarafa bir ödeme yapmıyor bu sayede yaşanabilecek sıkıntılar en minimum seviyeye inmiş oluyor. Ödeme kolaylığı sayesinde birkaç tık ile araba sahibi olabilme imkânı sunmakta. Bu hizmeti daha da ilgi çektirmek için garaj11 üzerinden yaptığınız alışverişlerde hesabınıza 500₺ gibi bir indirim kuponu tanımlanıyor. Bu indirim kuponu belirli kategorilerde kullanılabilirken alt limiti 1500₺ olarak belirleniyor.
Bu haberimizde n11 üzerine gelmiş olan garaj11 hakkında bazı bilgiler verdik. Bu ve bunun gibi teknolojiye dair haberleri sayfamızdan okumaya devam edebilirsiniz.
Peki siz N11 Garaj11 uygulamasını nasıl buldunuz?
Kaynak: https://www.technosfer.com/n11-garaj11i-resmen-duyurdu/