Merhaba
Casper bilgisayarını her ne kadar laptop cihazlarında tavsiye etmesemde masaüstü bilgisayarları olarak çok iyi işler çıkartan bir firma.Her ne kadar toplama bir bilgisayarın yerinin tutmayacak olsada ben uğraşmam toplu kasa alırım almak bana göre daha mantıklı diyenler varsa çok hoş bir ürün olacaktır.
Gigabyte’ın X99 anakartını kullanmakta olan bu kasada, işlemci tercihi olarak Intel’in Core i7-5820K serisini kullanarak extrem işlemci’de yer alıyor. Bu işlemci 6 çekirdek olarak çalışmakta.Ancak bu işlemcide ki dikkat çeken en büyük nokta’da sistemin zorlanma anında sanal olarak x6 işlemci daha ortaya koyarak sanki 12x işlemci varmış gibi performans göstermesidir.. 15 Mb Önbellek Olan İşlemcinin 3.3 Ghz Olmakta. ( Harika )
Oyun severlerin en çok dikkat ettiği nokta’da ekran kartı olmakta.GTX 980’i seçen firma 2015 tarihinde çıkmış ve tahmini olarak çıkacak olan oyunları high ayarlarda rahatlıkla oynata bileceksiniz, RAM olarak 4 kanal’lı olan bu ram’de ısı ve performans sorunu yaşamayacaksınız .KingstonHyperX Ramleri sizlerin ihtiyacını fazlasıyla karşılayacaktır. RAM Olarak 16 Gb Kullanılmakta.
240 GB Intel SSD ve depolama alanı için 3 TB lık bir HDD kullanmaktadır., Cooler Master Kasasını Kullanan Bu oyun Canavarı 750 Watt ve Gold Power Gücüyle Kasa İçerisindeki Elektril dağılımını Fazlasıyla Karşılayacaktır.Hem Göze ve Performans Puanlarıyla Dolu Olan Bu Canavarda Kesenin Ağzını birazcık açmak Gerekecek !
Şanslısınız çünkü bu kasayı 8000 TL değil sadece 7999 TL ye Alacaksınız.( Küçük bir espiri yapalım dedik )
Dip Not : Benim canavarı hala geçmiş değil.
Kaynak: http://www.sonlvl.com/oyuncu-ekipmani/sonlvl-canavar-bilgisayar-toplamasi-7076.html