Android 11 Go sürümü ile gelen Nokia'nın yeni model akıllı telefonu C01 Plus tanıtıldı. Efsane telefon üreticisi Nokia, HMD Global çatısı altında yeni modellerini piyasaya sürmeye devam ediyor. Genellikle orta ve giriş segment telefon üretimi yapan şirket, Nokia C01 Plus'ı tanıttı. İşte yeni model Nokia'nın özellikleri ve fiyatı...


Üst seviye modellerle baş edemeyen Nokia, genellikle giriş ve orta segmentli telefon üretimine başladı. HMD Global çatısı altında akıllı telefon üretimine devam eden şirket, yeni model Nokia C01 Plus'ı görücüye çıkarttı.

5,45 inç 1440x720 çözünürlükte HD+IPS LCD bir ekranla karşımıza çıkan Nokia C01 Plus, 1GB RAM ve 16GB depolama alanı ile geliyor. Unisoc SC9863A yonga setinden güç alan Nokia C01 Plus, özellikleri bakımından günümüz telefonlarına göre oldukça düşük kalıyor.

Nokia C01 Plus, ön ve arka tarafında bulunan 5MP tekli kamera kurulumu ile karşımıza çıkıyor. 3000 mAh bataryaya sahip olan telefon 5W değerinde şarj hızı sunuyor.

Nokia C01 Plus Fiyatı
4G bağlantısını destekleyen ve Android 11 GO işletim sistemi ile piyasaya sürülen Nokia'nın giriş seviye telefonu C01 Plus, 75 euroya satışa sunulacak.

Kaynak: Teknoloji Haberleri