-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadaşlar notbook çantasının içindeyken yere düştü. bir şey olmadığını düşünmüştüm ama ekran çatlamış. Bilgisayar normal açılıyor ekranda görüntüde pek bir sorun yok ama cam çatlak belli oluyor. Ekranda sadece bir köşede ufak karartılar var onun dışında bir şey yok. Ne yapmalıyım? böyle kullanabilir miyim ki ekrandaki çatlak parçalar düşer mi diye düşünüyorum. Değiştirsem hepten mi değiştirmem lazım.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
hasbaly
Öğrenmek için uğraşıyor..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Değiştirirseniz hepten değiştirirler sonuçta yama yapacak halleri yok hocam. Eğer düşecek gibi değilse kullanabilirsiniz fakat oralara elinizi falan sürmeyin sonuçta elektrikle çalışıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
hasbaly adlı üyeden alıntı
Değiştirirseniz hepten değiştirirler sonuçta yama yapacak halleri yok hocam. Eğer düşecek gibi değilse kullanabilirsiniz fakat oralara elinizi falan sürmeyin sonuçta elektrikle çalışıyor.
Elimi çoktan sürdüm hocam bir şey olmadı. :) düşer mi düşmez mi emin olamadım zaten.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bir yandan da değiştirmek istemiyorum. 500 liralık alet 139 lira masraf şimdi.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Baktımda yedek parcalara göremedim. Elektronik bu yapsanda bi yerde arıza verir bence komple değiştir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Direk cam olarak yok zaten hocam galiba ekranı değiştirmek lazım. oda dediğim gibi 139 tl civarı.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Açıkcası nakitin varsa elindekini sat yeni laptop al yoksa yaptır bence 139 TL pekte yuksek rakam değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bilgisayarcılara satmak istesem ne kadar eder sizce? 500 tl ye aldım. 2 yıl doldu. ekran tamiri 139 diyorlar ancak kendileri toptan alıyorlardır elbette.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Bu konuda pek bilgim yok ama istediğin fiyatı vermeyebilirler iyice arastırmak lazım. İşin içinden çıkamazsan tamir ettir kurtul :)