Redmi K40 ve Redmi K40 Pro’nun tanıtılacağı tarih belli oldu. İşte tüm detaylar…

Akıllı telefon üreticilerinden biri olan Redmi yeni modellerini sunmak için hazırlıklara başladı. Redmi K40 ve Redmi K40 Pro olarak adlandırılan bu modellerin tanıtım tarihi geçtiğimiz saatlerde açıklandı. Açıklanmış olan bu tarihi sizin ile paylaşmadan önce gelin bu cihazların teknik detayları hakkında biraz bilgi verelim.

Her iki model de 6,67 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekrana sahipken, Redmi K40 Snapdragon 870 işlemcisi veya Snapdragon 700 işlemcisi ile çalışacak. Redmi K40 Pro ise güçlü işlemcilerin arasında yer alan Snapdragon 888 işlemcisi ile çalışmakta. Her iki modelin de ekran yenileme hızının 120 Hz olduğunu da hatırlatmak isteriz. Kamera özelliklerine baktığımızda ise Redmi K40’ın ana kamerasının değeri 64 megapiksel iken Redmi K40 Pro’nun ana kamera değeri 108 megapiksel. Tanıtılacak olan bu iki cihazın batarya kapasitelerine baktığımızda ise cihazlar aynı değerlerde bataryalara sahipler. 4500 mAh batarya kapasitesine sahip olan bu modeller 33W hızlı şarj desteğini de sunmakta.

Cihazların tanıtım tarihi ise 25 Şubat 2021 olarak belirlenmiş. Çoğu kullanıcı tarafından beklenen bu modellerin hangi ülkelerde satışa sunulacağı halen bilinmeyenler arasında yer alıyor.
Kaynak : https://sanaltus.com/redmi-k40-ve-redmi-k40-pronun-tanitilacagi-tarih-belli-oldu/