Geçtiğimiz aylarda tanıtılan ve dünya genelinde büyük bir ilgi gören PlayStation 5, yaşadığı büyük stok problemleri ile gündemden düşmüyor. Sony tarafından üretilen oyun konsolu PS 5 hakkında ortaya çıkan yeni haberler, oyun severleri heyecanladırdı.

Sony tarafından üretilen ve dünya genelinde çok büyük bir kitleye hitap eden oyun konsolu PlayStation hakkında haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak PS5 stoklarında yaşanan büyük sorun ile gündeme gelen Sony, yapılan yeni açıklamalar ile tekrar gündeme geldi. Ancak bu kez gündeme gelme sebebi oyun severleri oldukça heyecanlandırdı.

PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst, 25'in üzerinden PlayStation özel oyunu için çalışmalar yürüttüklerini belirttirken "Dünyanın farklı bölgelerinde geliştirilen; küçük, büyük ölçekli ve farklı türlerde oyunlar hazırlıyoruz." dedi. Hermen Hults tarafından yapılan bu açıklama, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 'Sony risk almaktan kaçınıyor' iddialarınada bir cevap niteliğinde.

Geçtiğimiz aylarda açıklamalarda bulunan PlayStation başkanı Jim Ryan, PlayStation 5'in daha önceki PlayStationlara göre çok daha fazla oyuna ev sahipliği yapacağını belirtmişti.

6 ay önce piyasaya sürülen PS5, piyasaya sunulduğu süreçten bu zamana kadar kullanıcılarına çok fazla yenilik sunmamıştı. Ancak PlayStation başkanı ve PlayStation Studios başkanı tarafından yapılan 25'ten fazla özel oyun açıklamaları oyun konsolu kullanıcılarını mutlu edecek.

Kaynak: Teknoloji Haberleri