-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Selamun Aleykum.
Hdd devrinde yeni bir çığır açan ssd hddlerin hızı muazzam. Ben kullanıyorum ve hızını size anlatamam yaşamanız gerekir. Fiyatları da muazAm fakat teknolojide gun geçtikçe her fiyat düşüyor.
Bilgisayarım windows 8.1 Enterprise işletim sistemi, i3 işlemci 2Gb ddr3 ram ve 2 GB paylaşımsız 256 bit ekran kartı mevcut.
Duğmeye basıyosun 4 saniyede açılıyor kapata basıyosun 3 saniyede kapanıyor. Gram donma yok :D
Tek kotu yanı 60 GB olması. Yer çok az :) 120 250 Gb olanlar çok pahalı.
Siz kullanıyo musunuz memnun musunuz?
OzgurG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yakın bir zamanda yeni bir bilgisayar alacağım. İçerisinde SSD mevcut. İnternette SSD'nin ne olduğunu biraz araştırdım. Ama ne yalan söyleyeyim adam gibi bilgiye ulaşamadım. SSD ne olduğu hakkında bana bir özet geçer misiniz?
emirhan
www.ozkula.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
hosting
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
60 GB SSD disk alıp windows ssd disk üzerine kurup yazılımları oyunları sata diske kurarsanız alan sorunu yaşamazsınız
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sunucumuzda kullanıyoruz SSD'yi.
Intel Xeon x3440 CPU
40 GB SSD DİSK
4 GB RAM
FatihC
Yazılım-Tasarım-Matbaa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Solid State Disk, okuma ve yazma hızı çok yüksek olan disklerdir, veri yazma işlemi için dönen kafalı yapısı olmaz flash bellek tarzı direk elektrik impuls ile veri yazılır.
wolveron
ozgurlukicin.com
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
SSD hdd ler evet normal hdd lere göre 4-5 kat daha hızlıdırlar. Sonuçta dönen bir diskte bilgiyi arama durumu yoktur. Dijital sd kart mantığında bilgi direkt kopyalanır ve yazılır. Tek kötü yanı bunu ilerde kullandıkça anlayacaksınız. Yüksek grafik çalışmaları veya oyun oynarken ani resetleme durumları ortaya çıkıyor. Bunu birkaç ssd firmasına sormamıza karşın kendileride bu problemin kaynağını bulamadılar. Yalnız sistemi ssd ye kurup depolama işini sata ile çözmek artık kural oldu. Zaten western dijital bu konuda dual hdd çıkartarak (ssd ve sata hdd birlikte ) piyasaya önderlik etmiş durumda..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hiç beklemeden geç.. yazma ve okuma hızlarına dikkat et 400'ün üstünde olmalarına dikkat et
w3place