-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Oyun oynayabileceğim,Android işletim sistemli çok pahalı olmayan ve kaliteli bir tablet arıyorum.Fakat bu konu hakkında pek fazla bilgiye sahip değilim.Önerileriniz nelerdir?
Nasıl bir tablet önerirsiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Annem için 2-3 ay çok feci şekilde araştırmıştım.
Hi-level, inca ve artes modelleri hoşuma gitmişti fakat en sonunda paraya kıyarak ASUS Transformer Pad TF300TG almıştık gerçekten süper bir makine klavyesi falanda var dahili 3g'de ayrı bir güzel :)
Sana orta karar olarak önerebileceğim
Hi-Level HLV-T1001W
Inca Astro
artes d1002 (titreşim özellikli)
saydığım markaların diğer modellerinede bakabilirsiniz farklı özelliklerde farklı fiyatlarda mevcuttur
1 kişi bu mesajı beğendi.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Cevaplarınız için tek tek teşekkür ediyorum arkadaşlar.Başka önerileri olan varsa cevaplarını bekliyorum.
Orifame
Oriflame Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oriflame Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba, ben kamupanyanın kampanyası ile 240 TL'ye Vodafone smart tab 10 aldım. Süper bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Sahibinden gibi sitelerde hiç kullanılmamışları satılıyor. Piyasası da yaklaşık 400 TL idi.
KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Şöyle bir şey var. Tablet denilen cihaz yeni nesil bir bilgisayar ve her yeni teknolojide olduğu gibi burada da fiyatlar çok yüksek. Eğer sağlam bir bütçeniz yoksa tablet almamanızı şiddetle tavsiye ederim. Çok yavaşlar ve şahsen beni çıldırtıyorlar. Yere vurup kırasım geliyor. Ayrıca alacağın cihazın mutlaka dahili 3G si olsun.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
iPad'den şaşmam. Diğer tabletlere oranla donanımsal özellikleri biraz düşük kalabilir belki ama iPad'in donanımları Appstore'da ki herşeyi kaldıracak düzeyde onun için özelliklere pek takılmayın. Android'e bir çok kişi uygulama yazabiliyor ancak iOS'a her önüne gelen uygulama yazamıyor. Onun için iOS daha seçkin bir uygulama geliştirici kitlesine sahip.
Tabi bazı şeyler kişiye göre değişir ama benim şahsi görüşüm bu yönde ve şuan tablet alıcak olsam 4.jenerasyon iPad'den başka birşey düşünmezdim.
"...bir daha gel, gel samsundan..."