berlin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba Arkadaşlar telefonumun modeli vestel venus e2 plus
Kendi orijinal usb kablosuyla pcye takıyorum ama sadece şarj ediyor. Pc algılamıyor telefonu.
Kardeşim j7 telefonunu kendi usb kablosu ile takmıştı ve olmuştu. Ama benim telefonum algılanmıyor sadece şarj ediyor. Telefonumdaki interneti pcden kullanmak istiyorum amacım bu. Usb ile bağlayıp bluetooth paylaşımı yapmak. Yardımcı olabilecek var mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
emekli
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bağlı cihazlarda USB ayarları veya USB hata Ayıklama gibi bir yer varmı? Bende başka model var ama dediğim yerlerden biriyle halletmiştim.Belki araştırmanıza faydası olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
emekli
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamam gelişmiş seçenekten aktiflestirip telefonu kapatıp açınca olmuştu. Siz kapatıp açtığınızda olmamışsa sizde ki olay başka o zaman...Kolay gelsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam, donanım aygıtlarına girin. Orada bilgisayara bağlı olan USB kablolarının hepsi gözüküyor. Cihazınızın adında bir usb olmalı şarj ettiğine göre. Uygun bir driver bularak sorunu çözebileceğinizi düşünüyorum.
CREATIF GRAPHICS INC. | E-Spor Forma Tasarımları, E-Spor Ürünleri ve Kurumsal Grafik Tasarımları
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Akşam saatlerinde bir göz atabilirim isterseniz. Şu anda çalışıyorum, kullandığım bilgisayarda tw mevcut değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
CREATIF GRAPHICS INC. | E-Spor Forma Tasarımları, E-Spor Ürünleri ve Kurumsal Grafik Tasarımları