TİVİBU belkide yıllardan beri bekleneni yaptı. Koltuğunuzdan kalkmadan televizyon kumandası ile alışverişi evinize taşıdı. ***** yeni iş ortakları MasterCard ve CordisNetwork ile yaptığı anlaşmalar sayesinde artık oturduğunuz yerden alışveriş yapma imkanına sahipsiniz. Tivibu ev kullanıcıları tivibu kumandası ile Tivibu Çarşı ekranından beğendiği ürünü sipariş edebilecek.

Tivibu Çarşı’da yer alan onlarca mağazanın ürünleri kataloglar içerisine yerleştirildi. Seçtiğiniz herhangi bir ürünü üzerinde MasterCard logosu bulunan bir kredi kartıyla anında sipariş etmek mümkün olacak. Dizi, film seyrederken gördüğünüz ürünü bu kataloglarda arayıp, anında televizyon aracılığıyla satın alabileceksiniz.

***** Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya konu ile ilgili şunları söyledi : “ Türkiye’de dijital dönüşümün inovatif fikirlere yapılacak yatırımla sağlanabileceğini düşünüyoruz. E-ticareti bambaşka bir platforma taşıdık. Türkiye’den dünyaya örnek olacak dijital çözümlerin sunulması, başarı hikayelerinin yazılması için global iş ortaklarımız ile beraber yeni uygulamalar geliştiriyoruz. Tivibu Çarşı bu vizyonun başarılı bir örneği. ”


Kaynak: http://teknooo.com/televizyon-kumandasi-ile-siparis-tivibu-carsi.html