-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar TTnet "ULTRANET LİMİTSİZ 75GB(ADSL)" kullanıyorum ancak bana yeterli gelmiyor. 75 GB hiç yetmiyor ben ortalama 250 GB Net harcıyorum Türkiye şartlarında kendime uygun paket bulamayacağımı biliyorum. Zaten şuan telefon + internet 100 TL veriyorum telefonsuz sadece internet istiyorum öneriniz varmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Tek tavsiyem Allah'a yakın TTNet'e uzak ol :) Superonline'ye geç kafan rahat olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
***** sınırsız internet adı altında çıkan adil kullanım kotası dieye Bişey var, bu nedir. Adil kullanım kotasıda ne işe yarar.
bide sınırsız olan var, Adil kullanım kotası olmayan, Yasalar bu paketi neden kapsamıyor :)
Bence adil kullanım kotasının ismi Adil Fukara kotası olması şart..
Zamanında kotasız die aldıgımız internet bi anda kota çıkıverdi. zaten kimse ödeyemiyor Faturasını.
Herkez Birbirinden çalıyor interneti. :D evet çalıyor. istisna çok var ama gerçek bu.
ben internet kesilince, uzaktakileri kırıyorum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
www.osmanlidavetiyeci.com
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
TTnet daha okuma yazmasını bilmeyen bir firmadır. İNternet bağlatmak için 3 defa adres verdim ve 3 ünde de fatura götürerek yaptım ayrıca google maps ilede evi işaretleyerek gittim yanlarına her defasında da yanlış adresi yazıp yazıp ve yanlış anlayıp anlyıp gidip başka sitelere bağladılar internetimi hayır site veya binanın ismini vermesem onada yanmayacağım ama birde koca koca binanın ismini verdim. :D Trajikomik bir durum az kafasını kaldırsa insan derki adresteki isim bu değil der bu kadar gereksiz teknik alt yapı olmaz. 1 ayda internet bağlanacak daha :( Sonra ülke neden gelişmiyor denilir.