Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Arkadaşlar son 4 günden beri *****'te bir sorun var sürekli kopuyor 20 saniye sonra tekrar bağlanıyor ve yine kopuyor bazen geçiyor bazen tekrar başlıyor internetimiz sınırsız fakat böyle kesinti olmaya başladı bunun nedenini bilen varmıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
valla *****in her zamanki yaptığı işlerden biri şaşmamak lazım arasanda birşey alamıyorsun teknik bir sorun diyorlar yok arızanız kayıda girmiştir en kısa sürede size geri dönüş yapılıcak diyorlar geçiştiriyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam 16 mbit ***** internetim var 5 mbit internetden farksız yapıcak birşey yok alternatif yok superonline olsa evimin burda 1 dk bile durmadan değişirim böyle bir seçeneğin varsa superonline geç kafan rahat olsun.
dokaliko
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Çapulcu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum daha 1 ay geçmedi üstünden ben sınırsız değilim ama aynı şey bana da oluyordu sınırlı sınırsız farketmiyor.***** büyük ihtimal çalışmalar yapıyor benim toplamda 2 hafta falan sürdü sanırım.Dehşet bir haftaydı diyebilirim :) . Bence hemen teknik desteği ara çünkü benim modemde sorun var zannettik ama çalışmalar yapılıyormuş vs.Ne yaptıkları belli değil ki zaten..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Bir aralar bende de kopma oluyordu. Müşteri hizmetlerini arıyordum sorun yok her şey yolunda diyorlardı. Sorun belki modeminizdedir dediler. Değiştirdim düzeldi. Belki sizde de aynısı olmuştur modem eskiyse
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Bazı forumlarda araştırdım bu kopma modem ısınmasından da olabilirmiş diyorlar ama modemi hergün kapatırsam ooo.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende de var kesintiler son 4 gündür. Açık açık söyledim sözleşmem bitsin ***** kullanmayacağım diye. Dns değiştirdik ve bizim yapabileceğimiz birşey yok artık dediler. Ben de iyi o zaman sözleşme tarihini bekleyelim dedim kapattım. Bir daha asla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
....
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bendede sorun vardı aradım sorun yok dediler sinirlendim.
ÇÖZÜM:
bu dışardan gelen kablo varya DSL kablosu bu al bağlantı yerini aç tekrar bağla kabloları sorun düzelir bende öyle oldu en azından dene bi.