Twitter Takipçi kazanmak için en çok yapılan işlemlerden bir tanesi Twitter toplu takip yapmaktadır. Bu işlemi gerçekleştirirken de sistemin mantığı üzerine bilerce profili takip altına alıyoruz, ne kadar kişiyi takip edersek o kadar iyi ancak bu işin bir geri takip yapmayanlar kısmı var. Bizi geri takip etmeyen kullanıcıları da Twitter Takip Etmeyenleri Silme adlı makalemizi sonuna kadar okuyarak başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Twitter Takip Etmeyenleri Silme

Takip ettiği sayı takipçisinden daha düşük olan profiller hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben pek sağlıklı düşünmüyorum. En azından gözüme hoş gelmiyor bu durum kendi kişisel profilim dahil. Twitter takip etmeyenleri takipten çıkarma kodu ile bu işlemi hiç yorulmadan ve fazla bir zaman harcamadan halletmiş olacağız. Twitter takip etmeyenleri silme kodu 2018‘i en alttaki kısımdan alabilirsiniz.

Twitter Takip Etmeyenleri Çıkarma

Aşağıdaki “Kodu Al” kısmından kodu alın, ardından Twitter profilinize girin. Takip ettiğiniz kişilerin bulunduğu (takip edilen) kısmı açın ve aşağı kaydırın.

İşlerimizi Console üzerinden yapacağız, bunun için en iyi tarayıcı olarak Chorome tarayıcısını öneririm. Herhangi boş bir kısma tıklayın, ardından en alt kısmında bulunan “İncele” butonuna tıklayın. Aşağıdaki görselde göreceksiniz;
Twitter Takip Etmeyenleri Bulma
Twitter Takip Etmeyenleri Bulma
“Elements” kısmı ile hiçbir alakamız yok, o taraf geliştiriciler için. Onun hemen sağ tarafında bulunan Console kısmı ile bizim işimiz, bizi ilgilen kısım bu kısım. Üzerine tıklayın ve Aşağıdaki kopyaladığınız kodu bu kısma CTRL+V kombinasyonunu kullanarak yapıştırın, bu işlemden sonra yapılması gereken tel şey enter tuşuna basmak olacak. Bütün herkesi takipten çıkarmak isterseniz de size Twitter Toplu Takip Bırakma adlı makalemi okumanızı öneririm.

Bu yaptığımız işlemler tamamen güvenilirdir, bilgileriniz kimse ile paylaşılmadığı için hesap için bir sıkıntı çıkmayacaktır, ancak bu noktada küçük bir pürüz ile karşılaşıyoruz oda Twitter’ın kullanıcılarına uyguladığı limitler. Takibi bırakmak için herhangi bir sınırlandırma veya limit olmamasına rağmen günde 3-5 bin arasında takibi bırakmanızı öneririm. Sınırları fazla zorlarsanız Twitter sizi spam hesap olarak algılayabilir üstüne hesabınızı askıya alabilir, bu konuya dikkat.

Kaynak: http://takipciz.com/twitter-takip-etmeyenleri-silme/