-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
3. şahsı merak ettim, kız arkadaşım ile yaptım fakat bir anlam veremedim. Şifreli tutuluyorda nerede tutuluyor. Tutulsa bile 2 kişinin bile bildiği sır değil iken :) (ben,kız arkadaşım,whatsapp)
anlam veremedim ben şahsen
3 kişi bu mesajı beğendi.
Fsocean
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Değişik bir özellik ama mesajları şifrelesek bizden başkası telefonu eline aldığında o şifrelenmiş mesajları göremese daha güzel olmaz mı ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her ne kadar önlem alsalar da her sistemin bir açığı vardır. Whatsapp plus apk'sına server yüklüyorum. APK'yı yükleyen her kim ise(birden fazla olabilir) onun telefonuna istediğimi yapabiliyorum. Kameradan resim, video alabilme, dosya yöneticisi, uygulama yükleme silme, rehber, mesajlar vs aklınıza gelecek her şeye erişebilme imkanım oluyor. Bugün sabah saatlerinde arkadaşımın telefonundan whatsapp crypt8 yedeğini ve key'ini aldım. Konuşmaları okuyabildim. Yani sadece zorlaşmış oldu. Önceden yarım saat uğraşıyorsan, şimdi 1 saat uğraşacaksın kırmak için. Zamanla bu süre yine yarım saate kadar düşecek. En garantisi email ile kimsenin bilmediği mailinize yedek gönderin ve konuşmaları sürekli temizleyin. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
PHP Dev.
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
her yolladığımız mesaj sanırım veritabanına şifreli birşekilde kayıt oluyor. bu şekildede 3. kişiler ulaşmaya çalışınca o şifreyi kırmak durumunda kalıyor. bunada whatsapp dahil. tabii yanlış anlamış olabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
whatsappa güvenmiyorum. Kesin kolay olsun diye md5(); ile şifrelemişlerdir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Açıkçası Facebook'un yani Facebok'a ait olan hiçbir şeye güvenmiyorum. Telegram şu anda güzel gidiyor ama kullanan sayısı çok az seviyede.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"Bak bak biz vatzabı güvenli hale getirdik, istediğiniz şeyleri konuşun; valla okumayız."
- Vatzap ekibi