agolhon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
satılmasa nolur sanki adam mağazadan windows satarak para kazanıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Windows 7'nin Starter sürümü gibi olur bedava olan. Home Premium, ultimate gibi sürümleri ücretli olur.
www.hgtucel.com - www.neyapilmali.com
Agora
Engin denizler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Satılmama korkusundan ziyade hali hazırda fazlasıyla kullanılan Windows 7 ve Windows XP gibi işletim sistemlerini Windows 9'a yükseltmelerini sağlayarak, geçmiş sürümler üzerinde geliştirmelere harcanan süreyi en aza indirgeme. Bu doğrultuda Nokia, HTC gibi firmalar tarafından kullanılan Windows Phone işletim sistemini sorunsuza yakın yansıtabilme temelli çalışıyor. Kısacası geçmişten kurtulup, geleceğe hem mobil hem de bilgisayar sistemlerinde kusursuz bir işletim sistemi hayal ediyorlar. Çünkü teknoloji dünyasını bilenler Nokia'nın sektördeki eski günlerine geri dönme temelli stabil, yüksek kamera performansı ve oldukça gelişmiş donanım seçenekleriyle satışa devam ediyor. Gelecek mobil işletim sistemlerinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Sanki paralı olsa para verip alıyorlar Türkler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
windows 9 bedava hayatta olmaz olması için microsoft kurucularından biri ölmeli hayır olarakta Windows 9 dağıtılmalı :D
tiwaly
NodeJS / PHP / NoSQL
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
i** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
microsoft şuanda mağzadan OS satışından fazla kazanıyor. Bu sebeple bedava olması olası. Ama mutlaka bir enterprise sürümü çıkacaktır ücretli olarak. Yani bedava olayı şirketlerden ziyade ev kullanıcıları için olacaktır.
Mac kullanıcıları kusura bakmasın ama dünya üzerindeki OS piyasasını son 5 yıldır oyunlar kontrol ediyor. Oyun geliştiriciler gerek kolaylığı gerekse daha esnek yapısı sebebiyle windows tercih ediyorlar. Bu durumda MacOs un yapabileceği birşey yok. MacOs kullanım alanını geliştirmeye çalışmıyor. Çıktığından bu yana Medya İşleme ve iOS mobil yazılım işlemlerinde kullanılıyor. İşin birde donanım boyutu var tabi.
Toparlayacak olursak windows gelecek 10 sene için yerini bırakacağa benzemiyor. Ben Apple tarafından ziyade Google'dan umutluyum. Olurda DX çalıştırabilen ve rami çok etkin kullanabilen bir OS geliştirirlerse oyun sektörünün o yöne kaymasını sağlayabilirler. Böylece windowsun pasta payı düşer ve daha etkin, kullanıcıya daha yararlı OS'lar görürüz.