lostyazilim
tr.link

Wireles Adaptör Sizce Nasıl Önerir misiniz?

4 Mesajlar 729 Okunma
lstbozum
tr.link

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1336
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)
WF Adaptör

Bu cihaz gerçek anlamda 3KM ötedeki WF ağlarını algılamasa da 2KM uzağı kesin algılar mı bu konuda bilgisi olan veya daha önceden WF Adaptör almış arkadaşların önerilerini bekliyorum...

Birde sanalpazardan alışveriş yapan var mı aranızda güven ve müşteri memnuniyeti konusunda nasıl bir site hep hepsiburada.com dan alışveriş yaptım orda bir sorun çıkmadı;sanal pazarda memnuniyet yüzdesi genelde %67 kafam karıştı :S

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
wmaraci
reklam

KhanJitsu KhanJitsu Şef (MEB'de) Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Şef (MEB'de)
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1642
  • Beğeniler 62 / 318
  • Ticaret 93, (%100)
Bence oldukça dandik bir ürün. Ben neredeyse 2-3 senedir bu iş içerisindeyim ve kırmadığım WEP-WPA-WPA2 kalmadı. WPA kırılmaz diyenlere bakma sadece biraz uzun sürüyor o kadar. Şimdi senin linkini attığın alet şifre kıramaz çünkü çipseti belirtilmemiş, belirtilmediğine göre de backtrack uyumsuzluğu vardır.

Alacaksan:
Alfa 1000 MW
18 DBI el yapımı panel anten al.

Bende 2'si var açık alanda 8KM mesafeden çok çok rahat çekim ediyor tabi hava kötü olursa çekmiyor.

2 sene önce 1.3 KM uzaktaki okulumdan %86 bağlantı aldım ve 8 mps net ile 600 ile indirme sağlayabiliyordu.
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1336
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)

androidsistem adlı üyeden alıntı

Bence oldukça dandik bir ürün. Ben neredeyse 2-3 senedir bu iş içerisindeyim ve kırmadığım WEP-WPA-WPA2 kalmadı. WPA kırılmaz diyenlere bakma sadece biraz uzun sürüyor o kadar. Şimdi senin linkini attığın alet şifre kıramaz çünkü çipseti belirtilmemiş, belirtilmediğine göre de backtrack uyumsuzluğu vardır.

Alacaksan:
Alfa 1000 MW
18 DBI el yapımı panel anten al.

Bende 2'si var açık alanda 8KM mesafeden çok çok rahat çekim ediyor tabi hava kötü olursa çekmiyor.

2 sene önce 1.3 KM uzaktaki okulumdan %86 bağlantı aldım ve 8 mps net ile 600 ile indirme sağlayabiliyordu.

Hocam benim için şifre kırması pek önemli değil aslında çekim gücü yeterli midir sizce bunun :)...

Sizin dediğiniz el yapımı ürünü nerden bulabilirim malzemeleri alıp kendim mi birleştirmem gerekiyor :)...

veya önerdiğiniz(ek olarak önerebileceğiniz ürün varsa) linkini alabilir miyim ?

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

KhanJitsu KhanJitsu Şef (MEB'de) Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Şef (MEB'de)
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1642
  • Beğeniler 62 / 318
  • Ticaret 93, (%100)
alfa 1000 MW realtek çipsetli olan ürününü öneririm. anten olarak da 18 dbi panel antel yazarsan çıkar birçok sonuç.
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al