haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Arkadaşlar wirelles sinyal gücü konusunda sorunlar yaşıyorum. İstiyorum ki sinyal kalitesi evimin tüm odalarında eşit olsun. Bunun için diğer odalara da modem koymayı düşündüm olmadı veya ben yapamadım. Bu mümkün mü ? Her odaya bir modem. Yoksa sinyal kalitesi artırıcılar mu kullanmam lazım. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşırmısınız. Hatta marka model ve fiyat bilgilerini de paylaşırsanız daha isabet olur diye düşünüyorum. Bilgilerimin artmasına vesile olan siz değerli wmaraci ziyaretçilerine mutlu yıllar diliyorum.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Nothing
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çevrenizdeki Wi-Fi sinyal sayısı çok sayıdaysa Modem iletim gücünü yarıya indirin. Bu deneme sonucunda hala sorun devam ediyorsa Access Point almanızı öneririm.
Nasıl Yapılır:
Modem Ayarları - Kablosuz Bölümü - Kablosuz LAN Gelişmiş Ayarlar - İletim Gücü: 50%
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi sinyal için modemin yüksek ve önü açık bir noktada olması lazımki daha verimli sinyal yaysın ve modemde kaliteli olmalı ama bunları yaptınız olmadı access point alıp yerleştirmek sorunu çözecektir
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
SertacYANIK adlı üyeden alıntı
Çevrenizdeki Wi-Fi sinyal sayısı çok sayıdaysa Modem iletim gücünü yarıya indirin. Bu deneme sonucunda hala sorun devam ediyorsa Access Point almanızı öneririm.
Nasıl Yapılır:
Modem Ayarları - Kablosuz Bölümü - Kablosuz LAN Gelişmiş Ayarlar - İletim Gücü: 50%
Modem ayarları nerede ki denetim masasında göremedim ?
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
dark router lar bana pek bi şüpheli geldi bazı yorumlarda sorunlu oldugu yönündeydi.
bugün vatandan asus siparis ettim kaliteli bişe istiosanız bence asus güzel :)
MultiAnaliz.com