fulbaibu
İşin Hilesi Dürüstlüktür.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle sitede kısa süreli bir araştırma yaptım ancak tam net bir bilgiye ulaşamadım o yüzden bu konuyu açma gereksinimi duydum. İhtiyacımı şu şekilde izah edeyim;
Malum sitemiz var, düşe kalka idare etmeye çalışıyoruz. Ama hayatta devam ediyor. İş, ev, eş , dost vs... Bazen evde olamıyoruz, dışarda, işte, dostta, anne baba ziyareti vs. Vel hasılı kelam dışarıda olduğumuzda wordpress siteme hızlı bir şekilde, kasma yapmadan, beni üzmeden içerik girecek veya girilen içeriği güncelleme ve diğer wordpress işlemlerini kolaylıkla yapabileceğim -artı olarak klavye takabileceğim, çok elzem değil ama olursa iyi olur- 500-1000 Tl arası bir tablet önerisi almak istiyorum. evet şuan cepten idare ediyorum, hız konusunda sıkıntım yok ama ekran küçük olduğu için kısıtlı bir çalışma ortamı sunuyor ve donanımsal değil ama kullanılabilirlik açısından yavaş kalıyor.
Konuyu biraz uzatmış olabilirim. kusura bakmayın. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Hocam tüm android cihazlara klavye takılabiliyor bildiğim kadarıyla. Öneri konusunda bir şey diyemiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilmiyorum :D
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
up bende öneri bekliyorum arkadaşlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$
fulbaibu
İşin Hilesi Dürüstlüktür.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bi arkadaşta vardı tablet, denemek için aldım. Ekrandaki klavyeden yazıyorum, ekran dokunmatiği kötü olduğu için algılamalarda sorunlar çıkarttı. Yazamadım, yavaş yazdım vs.Yani stabil bir yazım ve uygulamalar arası geçişlerde hızlı olmalı. Elbette pc performansı beklemiyorum ama en azından kasmadan içerik gireyimi resim kes, editle, ekle vs gibi basit wordpress işlemlerini rahatlıkla yapabilmek istiyorum. Ipad mini 4 vardı bi arkadaşta. 5 dk kadar kurcaladım, hız konusunda iyi, hoşuma gitti ama tabi klavye takılıp takılmadığını bilmiyorum. Ayrıca fiyat olarakta biraz yüksek. amacım aynı performansı verecek daha uygun bi cihaz almak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1.000 TL lik bir cihazda bende Windows 10'un pek stabil çalışacağını zannetmiyorum, benimde aklımda bi tablet almak var konuyu takipteyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.