İŞ TANITIMI

🔖 2017-2018-2019-2020-2021 yıllarında açılmış eski tarihli Telegram kanalları satıyorum.

🤔 Eski tarihli kanal ve grupların faydası nedir?

🤗 Eski kanallar uzun süredir var olduğundan yeni açılan kanala göre spama girme riski daha azdır. Üye çekiminde de kanalın kapanma riskini azaltır. Ek olarak kanalınızın uzun süredir var oluşu halihazırda var olan eski üyelerinin ve potansiyel üyelerin gözünde itibar ve + imaj puanı demektir. Bu da size uzun vadede eğer içerik üretirseniz kanalınızın daha iyi büyümesi bu sayede daha fazla insana hizmet sunabilmenizi sağlar. Doğru imaj önemlidir.

SIK SORULANLAR

📌 Eski tarihli kanalları kimler alıyor?

Her kesimden insan daha iyi bir imaj, daha az kapanma riski ve kullanım rahatlığı için alıyor.

📌 Eski tarihli olduklarını nasıl görebiliriz?

İsteğiniz dahilinde size ekran görüntüsü atarım. Ek olarak kanala veya gruba girince açılış tarihini de görebilirsiniz.

📌 Kanallar üyeli mi üyesiz mi?

Genel olarak az üyeli, isteğe göre 0'larım. Fakat birkaç bin üyeli olanlar da mevcut.

📌 Grup ve kanallar nasıl temin edildi?

Çok büyük oranda kendi hesabım, abim, ablam vb aile üyelerinin hesaplarından vaktiyle değerleneceğini fark ettiğimden almıştım. Bir kısmını da arkadaşlarımdan aldım.

📌 Eski tarihli grup var mı?

Şuan elimde mevcut ilerde konuya ekleme planım var sadece çok farklı hesaplarda olduğundan düzenlemem gerek.

📌 Kanalları açma motivasyonunuz nedir?

Uzun süredir telegram kullanıyorum. Telegram platformunun çok gelişeceğini ve gelir kapısı olacağını öngörüyordum. Bu yüzden aldım. Şuan öngörülerim tuttu. Telegram sayısız insana gelir kapısı oldu. Şuan ise kendi kripto parası ile gelirini bizle paylaşma açıklamaları yapıyor ve deneme halinde. Bu da tamamlanınca çok daha etkili bir platform olacaktır.


TİCARET NASIL GERÇEKLEŞİYOR?

💲 Forumda 30 ve üzeri ticaret puanınız ve minimum %95 ve üzeri memnuniyet oranınız varsa ödeme öncesi kanalı teslim ediyorum. Bunun harici ilk olarak ödeme alıyorum. Kanalı satarken gösteriyorum.

ÖDEME YÖNTEMLERİ NELER?

💰 Ziraat bankası, İş Bankası ve Papara hesaplarım mevcut. Hem banka hem de papara yolu ile ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

📩 Detaylı bilgi için bana alttaki telegram adresimden ulaşabilirsiniz.

👉 https://t.me/psikologpsikoloji

Telegramı olmayanlar yoruma pm isteyerek -atarak veya instagram üzerinden ulaşabilir.

❤ Tüm değerli *** üyelerine bol kazançlar diliyorum. Bu siteyi seviyorum. Yaklaşık 2 yıldır aranızda bulunmaktayım ve değerli insanlar tanıdım. Bu güvenli ticaret ve yardımlaşma ortamını sunduğu için *** yönetimine teşekkürler.

(Not: Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Öğrenciyim. Hem okula gidiyor hem haber içerikleri üretiyor hem de ürün tedarikinde bulunuyorum. Bu yüzden fazlası ile yoğunum. Mümkün olan en kısa sürede mesajlarınıza döneceğim. Sabrınız için teşekkür ederim.)