Merhabalar , 2022’nin En Güncel Telegram Gruptan Gruba Üye Çekme Hizmeti ile Karşınızdayız.

Bu kapsam da telegram gruplarınıza en hızlı ve ban yeme ihtimalini minimum seviyeye indirmiş bir şekilde sizlere hizmet vereceğiz.

Bildiğiniz gibi bizim hizmet vermekte olduğumuz bu sektörde çoğu kişi gruptan gruba üye çekme işlemini numaralar üzerinden vermekte.

Dolayısı ile bu şekilde çekilmiş telegram grupları bugün olmasa dahi ilerleyen süreçlerde muhakkak kapanıyor ve hesaplar banlanıyor.

Biz ise bu işlemi yukarıda belirttiğim periyotlar ile gerçekleştirmiyoruz.

Bununla ilgili ekibimiz özenle çalıştı ve yukarıda belirttiğimiz gibi banlanma durumunu minimum seviyeye indirdi.

Üye çekme işlemi ise normal süreçten daha hızlı ve güvenilir oldu böylece kaliteyi yüksek seviyeye çıkardığımız gerçektiğini sizlerle paylaşmak isteriz.

Yapacağımız çekme işlemlerinin detayları sadece bundan ibaret değil ; kapsamı geniş ve son derece dinamik bir işlem hacmi ile işlem gerçekleştirmekteyiz.

Her sektöre sorgulamaksızın hizmet vereceğimiz gibi çekeceğimiz üyeler ise gruplardaki en aktif ve son görülmesi en yakın tarihlerde yer alan üyeler olacaktır.

Dolayısı ile sizler en güncel kullanıcılara ulaşacaksınız.

Bu hizmet farkı ve fiyat performans hizmeti olan çalışmalarımızdan faydalanmak için bizlere whatsapp üzerinden dilediğiniz zaman soru sorabilir ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Telegram üzerine verdiğimiz hizmetler sadece Telegram gruptan gruba üye çekme hizmetinden ibaret değil.

Bizlere ulaştığınız taktirde birçok işlemi en uygun fiyat ve en kaliteli şekilde sizlere sunmamız elzemdir.

Şunları unutmayalım ki telegram da veya diğer sosyal medya platformlarında kullanıcı temin etmek istediğiniz zaman şunları göreceksiniz ki bazı firmalar da örneğin 10 tl olan kullanıcı bir başka firma da 20 tl şeklinde  , işte bunun temel farkı kullanıcının kalitesidir.

Kaliteden anlatmak istediğimiz her kullanıcının bir sınıfı vardır ; bu ise kullanıcıların hesap aktifliği ve niçin kullandığına göre değişir.

Örneğin 1k üye satın alırsınız ve bu üyeleri Türk şeklinde istersiniz ama 200 Türk diğer 800 üye yabancı olur ve hepsi kalitesiz ve beş para etmezdir.

Tam olarak bahsettiğimiz konu ise budur .

Bizler Gediz Ajans olarak sizlere en kaliteli hizmeti sunarız.

Fiyatlandırma Bilgisi İçin Wp Üzerinden 0507 933 1999 Numarasına Mesaj Atabilirsiniz.