Bir hesapta iki farklı tema lisansı mevcuttur. Ayrı ayrı satılamaz. Hesap ile birlikte vereceğim. E-Posta adresi değiştirilebiliyor. İhtiyacım kalmadığı için satıyorum. Her iki temanın da güncelleme desteği devam ediyor. Lisans ömür boyu kullanılabilir. Tek bir temanın sıfır fiyatı 30$ dolardır. Yani toplam 60$’dır.

 

İstediğim Ücret: 1.000TL (Son fiyat)

 

Temanın bilgi sayfası budur ve demo sayfasına buradan ulaşabilirsiniz: https://www.dohtheme.com/community/products/materialxen.72

 

Tema açıklaması:

MaterialXen, amacı okunabilirliği artırmak, web'e gerçek hayattaki hareket ve derinliği getirmek olan, Google'ın MaterialYou tasarım ilkelerinden ilham alan bir temadır.

 

MaterialXen ile birlikte birçok temel özellik geldi. Her ayrıntının mükemmel olduğundan emin olmak istedik, bu nedenle size en iyi kullanıcı deneyimini sunmak için Gelişmiş, Kolayca Özelleştirilmiş stil özelliklerini entegre ettik.

 

Üç açık renk şeması ve koyu bir versiyonla geliyor!

 

Materyal tasarım temel olarak Google'ın mobil kullanıcıları göz önünde bulundurarak daha iyi tasarım yapmaya yönelik yönergelerinin bir sonucudur. Görsel ve hareket deneyimini geliştirerek daha iyi gezinmeyi destekler. Bu tema, daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.