Bundan çok uzun zaman önce XenForo için farklı bir şeyler yapmak istedim. Facebook mobil görünümü beni bu konuda etkilemiş ve bu temayı yapmam için önemli bir etken olmuştur ki, zaten ekran görüntülerinde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Sitenizde mobil kullanıcılar için tam anlamıyla epey kullanışlı ve rahat bir mobil sürümdür. XenForo jQuery, Facebook ikon takımı ile iyileştirilip geliştirilmiştir. Tabii unutmadan, son zamanlarda sol menüdeki ikonların tümünü kaldırdım ve navigation şablonunu komple oraya taşıdım. Yani artık özel eklentileri de desteklemektedir.

XenForo Versiyonu:
1.2, 1.3, 1.4, 1.5. ve üzeri

Ek Gereksinimler:
https://xenforo.com/community/resources/mobile-style-selector.1190/



Görmüş olduğunuz sayfa forum ana sayfasıdır. Bildirimler ve özel mesajlar çok kolay takip edilmektedir ve şöyle sol kısımda özel menü açılmaktadır;



Evet gördüğümüz gibi çok hoş bir sol menü ile üyeleriniz mobil ile daha güzel bir kullanım elde edecektir. Bu da üye kartlarından bir görünüm:



Bu mobil tema sayesinde üyeleriniz forumunuza bağlı kalacaklar diyebilirim yani o kadar keyifli ve kolay kullanması var ve reklam gelirlerinizi de arttıracaktır.

Fiyat: 30 ($) dolardır. (Güncellemeler de gönderilecektir.)

Şimdi Satın Al | Resmî Site Üzerinden Satın Al