NOT: Hesaplar aktif-organik uzun süredir kullandığım hesaplardır. Hiç kimse size potansiyel müşteri taşıyan kripto-borsa hesaplarını kelepire vermez. Ciddi alıcılara küçük bir indirim yaparım. İletişim bilgilerim en altta ya da DM'den ulaşabilirsiniz.

-- Hesap 1 --

Kullanıcı Adı: PM
Hesap Takipçi Sayısı: 14.220
Takip Edilen Sayısı: 145
Hesap Kuruluş Yılı: 2023
Gönderi Sayısı: 620
Mail Durumu: İlk Mailli
Hesap Durumu: Aktif ve Organik
Suspend/İhlal Durumu: Daha önce askı ve suspend olmadı, temiz hesap
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Crypto Global hesap %90 Yabancı Kitle
Hesap Fiyatı:  25.000 TL

Hesap aktif olarak kullandığım, gelişmeye müsait alt yapısı vardır.
Kripto içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Organik hesaptır birçok yabancı kripto fenomeni takip ediyor.
Binance borsası ile affiliate anlaşması vardır, reklam geliride vardır ara sıra projeler yazıyor post başına ortalama $50-100 USD arası fiyatı veriyorum.
Çok aktif olamadığım için kısıtlı içerik üretmeye başladım, ne kadar çok aktif olur içerik üretirseniz o kadar tanınır ve iş alırsınız.
Ciddi alıcılara küçük bir indirim yaparım, sadece ilgilenenler ulaşırsa sevinirim. İSTATİSTİK BİLGİSİ 👇

142028-672f9cf751ec2.png
-------------------------------         --------------------------------       ---------------------------------          --------------------------------        --------------------------------

-- Hesap 2 --

Kullanıcı Adı: SATILDI
Hesap Takipçi Sayısı: 8.330
Takip Edilen Sayısı: 82
Hesap Kuruluş Yılı: 2023
Gönderi Sayısı: 507
Mail Durumu: İlk Mailli
Hesap Durumu: Aktif ve Organik
Suspend/İhlal Durumu: Daha önce askı ve suspend olmadı, temiz hesap
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Crypto %90 TÜRK KİTLE
Hesap Fiyatı: 14.000 TL  SATILDI

Hesap aktif olarak kullandığım, gelişmeye müsait alt yapısı vardır.
Aynı şekilde ; Kripto içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Organik hesaptır birçok yabancı kripto fenomeni takip ediyor.
Bitget borsası ile affiliate anlaşması vardır, reklam geliride vardır ara sıra projeler yazıyor post başına ortalama $50-75 USD arası fiyatı veriyorum.
Çok aktif olamadığım için kısıtlı içerik üretmeye başladım, ne kadar çok aktif olur içerik üretirseniz o kadar tanınır ve iş alırsınız.
Ciddi alıcılara küçük bir indirim yaparım, sadece ilgilenenler ulaşırsa sevinirim. İSTATİSTİK BİLGİSİ 👇

142028-672f9e69324db.png

142028-672f9ecc9a92f.png
142028-672f9effa246f.png

142028-672f9f145bd1d.png