NOT: Hesaplar aktif-organik uzun süredir kullandığım hesaplardır. Hiç kimse size potansiyel müşteri taşıyan kripto-borsa hesaplarını kelepire vermez. Ciddi alıcılara küçük bir indirim yaparım. İletişim bilgilerim en altta ya da DM'den ulaşabilirsiniz.

-- Hesap 1 --

Kullanıcı Adı: MESAJ GÖNDER
Hesap Takipçi Sayısı: 17.420
Takip Edilen Sayısı: 124
Hesap Kuruluş Yılı: 2013
Gönderi Sayısı: 210
Mail Durumu: İlk Mailli
Hesap Durumu: Aktif ve Organik
Suspend/İhlal Durumu: Daha önce askı ve suspend olmadı, temiz hesap
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Crypto %100 TÜRK kitle
Hesap Fiyatı: 28 bin TL

Hesap aktif olarak kullandığım, gelişmeye müsait alt yapısı vardır.
Kripto içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Organik hesaptır bazı türk kripto fenomenleri takip ediyor.
Bitget borsası ile affiliate anlaşması vardır, reklam geliride vardır ara sıra projeler yazıyor post başına ortalama $50-100 USD arası fiyatı veriyorum.
Çok aktif olamadığım için kısıtlı içerik üretmeye başladım, ne kadar çok aktif olur içerik üretirseniz o kadar tanınır ve iş alırsınız.
Ciddi alıcılara küçük bir indirim yaparım, ilk maili mevcut gelecekte sorun yaşamazsınız, sadece ilgilenenler ulaşırsa sevinirim. İSTATİSTİK BİLGİSİ 👇

142028-6758cb8c133ec.png

-------------------------------         --------------------------------       ---------------------------------          --------------------------------        --------------------------------

-- Hesap 2 --

Kullanıcı Adı: SATILDI
Hesap Takipçi Sayısı: 16.010
Takip Edilen Sayısı: 116
Hesap Kuruluş Yılı: 2021
Gönderi Sayısı: 205
Mail Durumu: İlk Mailli
Hesap Durumu: Aktif ve Organik
Suspend/İhlal Durumu: Daha önce askı ve suspend olmadı, temiz hesap
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Crypto %85 Türk, %15 Global Kitle
Hesap Fiyatı: 26.000 TL   SATILDI

Aynı şekilde ; Kripto içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Organik hesaptır birçok yabancı ve türk kripto fenomeni takip ediyor.
OKX borsası ile affiliate anlaşması vardır, reklam geliride vardır ara sıra projeler yazıyor post başına ortalama $50-100 USD arası fiyatı veriyorum.
Çok aktif olamadığım için kısıtlı içerik üretmeye başladım, ne kadar çok aktif olur içerik üretirseniz o kadar tanınır ve iş alırsınız.
Ciddi alıcılara küçük bir indirim yaparım, ilk maili mevcut gelecekte sorun yaşamazsınız, sadece ilgilenenler ulaşırsa sevinirim. İSTATİSTİK BİLGİSİ 👇

142028-6758cc5434276.png

-----------------------------          ------------------------------        -------------------------------      ------------------------------       -----------------------------    ------------------------

-- Hesap 3 --

Kullanıcı Adı: MESAJ GÖNDER
Hesap Takipçi Sayısı: 14.030
Takip Edilen Sayısı: 105
Hesap Kuruluş Yılı: 2013
Gönderi Sayısı: 255
Mail Durumu: İlk Mailli
Hesap Durumu: Aktif ve Organik
Suspend/İhlal Durumu: Daha önce askı ve suspend olmadı, temiz hesap
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Crypto %100 TÜRK KİTLE
Hesap Fiyatı: 25.000 TL

Aynı şekilde ; Kripto içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Organik hesaptır bazı kripto fenomenleri takip ediyor.
Binance borsası ile affiliate anlaşması vardır, reklam geliride vardır ara sıra projeler yazıyor post başına ortalama $50-75 USD arası fiyatı veriyorum.
Ciddi alıcılara küçük bir indirim yaparım, ilk maili mevcut gelecekte sorun yaşamazsınız, sadece ilgilenenler ulaşırsa sevinirim. İSTATİSTİK BİLGİSİ 👇

142028-6758cf9d166ae.png

142028-672f9ecc9a92f.png
142028-672f9effa246f.png

142028-672f9f145bd1d.png