netbozum
tr.link

20K, 17K ve 15K Kripto HESAPLARIM SATIŞTA

3 Mesajlar 923 Okunma
acebozum
tr.link

OmegaX OmegaX Yatırımcı Bronz Üye
  • Üyelik 14.01.2023
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

NOT: Hesaplar aktif-organik uzun süredir kullandığım hesaplardır. Hiç kimse size potansiyel müşteri taşıyan kripto-borsa hesaplarını kelepire vermez. Ciddi alıcılara küçük bir indirim yaparım. İletişim bilgilerim en altta ya da DM'den ulaşabilirsiniz.

-- Hesap 1 --

Kullanıcı Adı: WHATSAPP
Hesap Takipçi Sayısı: 14.220
Takip Edilen Sayısı: 127
Hesap Kuruluş Yılı: 2013
Gönderi Sayısı: 320
Mail Durumu: İlk Mailli
Hesap Durumu: Aktif ve Organik
Suspend/İhlal Durumu: Daha önce askı ve suspend olmadı, temiz hesap
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Crypto %80 TÜRK , %20 GLOBAL kitle
Hesap Fiyatı: 25.000 TL

Hesap aktif olarak kullandığım, gelişmeye müsait alt yapısı vardır.
Kripto içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Organik hesaptır bazı türk kripto fenomenleri takip ediyor.
OKXborsası ile affiliate anlaşması vardır, reklam geliride vardır ara sıra projeler yazıyor post başına ortalama $50-100 USD arası fiyatı veriyorum.
Çok aktif olamadığım için kısıtlı içerik üretmeye başladım, ne kadar çok aktif olur içerik üretirseniz o kadar tanınır ve iş alırsınız.
Ciddi alıcılara küçük bir indirim yaparım, ilk maili mevcut gelecekte sorun yaşamazsınız, sadece ilgilenenler ulaşırsa sevinirim. İSTATİSTİK BİLGİSİ 👇

142028-6781468f8f8a6.png
-------------------------------         --------------------------------       ---------------------------------          --------------------------------        --------------------------------

-- Hesap 2 --

Kullanıcı Adı: SATILDI
Hesap Takipçi Sayısı: 20.430
Takip Edilen Sayısı: 162
Hesap Kuruluş Yılı: 2009
Gönderi Sayısı: 325
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Crypto %90 TÜRK, %10 GLOBAL kitle
Hesap Fiyatı: 31.000 TL     SATILDI

Aynı şekilde ; Kripto içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Organik hesaptır bazı kripto fenomenleri takip ediyor.
Bitget Global borsası ile affiliate anlaşması vardır, reklam geliride vardır ara sıra projeler yazıyor post başına ortalama $100-150 USD arası fiyatı veriyorum.
Çok aktif olamadığım için kısıtlı içerik üretmeye başladım, ne kadar çok aktif olur içerik üretirseniz o kadar tanınır ve iş alırsınız.
Ciddi alıcılara küçük bir indirim yaparım, ilk maili mevcut gelecekte sorun yaşamazsınız, sadece ilgilenenler ulaşırsa sevinirim. İSTATİSTİK BİLGİSİ 👇

142028-678145a999885.png
-------------------------------         --------------------------------       ---------------------------------          --------------------------------        --------------------------------

-- Hesap 3 --

Kullanıcı Adı: SATILDI
Hesap Takipçi Sayısı: 17.210
Takip Edilen Sayısı: 116
Hesap Kuruluş Yılı: 2021
Gönderi Sayısı: 325
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Crypto %60 GLOBAL , %40 TÜRK kitle
Hesap Fiyatı: 27.000 TL   SATILDI

Aynı şekilde ; Kripto içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Organik hesaptır birçok yabancı ve türk kripto fenomeni takip ediyor.
Binance borsası ile affiliate anlaşması vardır, reklam geliride vardır ara sıra projeler yazıyor post başına ortalama $50-100 USD arası fiyatı veriyorum.
Ciddi alıcılara küçük bir indirim yaparım, ilk maili mevcut gelecekte sorun yaşamazsınız, sadece ilgilenenler ulaşırsa sevinirim.

142028-672f9ecc9a92f.png
142028-672f9effa246f.png
142028-6782654ad4046.png

Mesaj 37 defa düzenlendi. Son düzenleyen: OmegaX (31.01.2025 02:47)

Hepimiz aynı sofradan yemek yedik, karnı doyan düşman oldu.
googleasistan
reklam

hakkitanrikulu hakkitanrikulu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2024
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek bilgisayar müh
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

teklifim halen geçerlidir hocam :)

OmegaX OmegaX Yatırımcı Bronz Üye
  • Üyelik 14.01.2023
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

hakkitanrikulu adlı üyeden alıntı

teklifim halen geçerlidir hocam :)

hangi teklifin hocam bu hesaplara bir teklif vermediniz, diğer hesap içinse hesabı görmeden teklif verdiniz, iletişim adreslerimden ulaşmadınız bile, kim olduğunuzu bile bilmiyorum. Teklifiniz için tşk ederim 10K$ son fiyat 

Hepimiz aynı sofradan yemek yedik, karnı doyan düşman oldu.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al