Virüs nedeniyle evde olduğumdan iş yerim tatil edildiğinden evde değişik uğraşlar içerisindeyim. Bir kaç projem var ve zaman kaldıkca sosyal medya hesaplarıyla ilgileniyorum. 1 adet twitter hesabım var. Hesabım normalde erkek profili olup söz paylaşılıyordu. Epey de ilgilenmedim zaten aşağıda aylar ile ilgili bilgileri istatistikleri göreceksiniz. Ardından dün ani bir karar ile bayan hesabına çevirdim ve etkileşim muazzam derecede arttı. Şimdide blog projem gerçekleşeceği için ilgilenmeyeceğim dolayısı ile satışını yapmak istiyorum. Hesap hiç bir bot vs panel ile kasılmamıştır. Tamamen doğal. [COLOR=#2969B0]1gün de 182 takipçi geldi.[/COLOR] etkileşimi de güzel. Aşağıda var olan resimlere istinaden öm ile fiyat verebilirsiniz. Uygun görülen arkadaşa satışı yapılacaktır
Bu resimde artmasının sebebi 1-2 gün önce bayan hesabı yapıp zaten aktif ama ilgilenmediğim hesabımın etkileşimleri gözükmektedir. Zaten takipçi vs artışını gorüyorsunuz.
Şimdide ilgilenmediğim zamanlardaki 2-3 ay eski istatistiklerini paylaşıyorum.
Belirtilen ayda [COLOR=#2C82C9]44 takipçi kaybetmişim[/COLOR] [COLOR=#B8312F]yeni takipçim hiç yok.[/COLOR]
Belirtilen ayda [COLOR=#2C82C9]18 takipçi kaybetmişim[/COLOR][COLOR=#B8312F] yeni takipçim yine yok.[/COLOR]
Belirtilen ayda [COLOR=#2C82C9]91 takipçi kaybetmişim[/COLOR] ve[COLOR=#B8312F] yeni takipçi yine yok.[/COLOR]
Görüldüğü gibi arkadaşlar. Konuda da bahsettiğim gibi hesabi değiştirmem ve[COLOR=#2969B0] 1 gün ilgilenmemin sonucunda 182 takipçi geldi [/COLOR]ve minimum organık bir şekilde [COLOR=#2C82C9]60-100 arası fav[/COLOR] gelıyor. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Lütfen üstte de belirttim [COLOR=#B8312F]30-40 tl [/COLOR]gibi komik rakamlar ile gelmeyin. İSteyenlere hesabın kullanıcı adını özel mesaj ile iletebilirim. Forumda [COLOR=#2C82C9]1k takipçi satın alsanız 15-25tl arası değişiyor.[/COLOR] Bunların da çoğu yarısından fazlası[COLOR=#B8312F] fav atmaz rt atmaz ment atmaz[/COLOR] sadece sayıca rakam olarak durur. Gerçek türk takipçi alsanız da yarısından coğı takipten çıkar yine fav ve rtde etkileşim olarak fayda göremezsiniz. Satışını yaparsam ala yapamazsam da kendım kullanmaya devam ederim benım için sorun olmaz.
İyi forumlar dilerim.