lostyazilim

(Alış) 50 k Takipçi (Etkileşimli) Karışıklığında Kesin Kazanç Yöntemi

3 Mesajlar 717 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Ucantereyagi Ucantereyagi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 88 / 180
  • Ticaret 12, (%83)
Konu başlığında belirttiğim üzere birçok büyük marka ile çalışan tıklama başı min 10 kuruş veren bir sistem üzerinden kazanç sağlamaktayım.

Sistem işleyişi kampanya katılımı ve kampanyanın sosyal medyada paylaşımı sonrasında etkileşim = tıklama / 10 kuruş şeklinde kazan sağlamaktadır.

Ancak hesabımın takipçi sayısının az olması sebebi ile bu tıklama işlemlerini yürütmek için belirtilen miktarda takipçi sayısına ihtiyacım var. (Doğal görünmesi için)

Dikkat çekmemek adına söz 500 takipçinin sayısının ortalama %10 kadar bir miktarında tıklama yaptırdığım için ortalama kampanya başı 5-6 lira parayı birkaç saatte otomatik kazanıyorum be bu miktarı yükseltmek istiyorum. Bu

Minimum ödeme limiti 50 liradır. (banka hesabı)

Tıklamalar spam filtresinden geçiyor ve hiçbir sorun olmuyor. Kazandığım sistem Büyük operatörler ve Türkiye'nin önde gelen firmaları ile çalıştığı için sürekli kampanya oluyor.

Sadece bu ziyaretçi sayısını tedarik edebilecek 1 arkadaş ile yöntemi paylaşacağım. Detaylar ve yöntem başkası ile paylaşılmaması şartı ile anlaşma sonrası anlatılacak. Gerekli on bilgiyi zaten verdim. Sistem link paylaşımı üzerine çalıştığı için herhangi bir tıklama teşvik problemi yok.

Yöntemi paylaşmak isterdim fakat gerekli takipçi tedarigini elde etmem gerekiyor ve bizim insanımız vur deyince öldürüyor.

İlgilenenlerin pm atması rica olunur.

wmaraci
reklam

AhmetKina AhmetKina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 13, (%100)
Sanırım bu dediğiniz admingle.com.tr ile unite.ad reklam sitelerinden birisi?

nicovevo nicovevo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad N** S**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 2 / 8
  • Ticaret 6, (%100)
reklam firmasını yollayın. toplamda 300 bin + olan 50 den fazla kendi hesabım var organik takipçili.

750 kişilikte panelim var.

Ayriyetten yabancı kaynaklı mention botumda varda ki bir gecede 250 tık alabiliyorum bu botla birşey için reklam yaptığımda

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al