Kullanıcı istekleri doğrultusunda yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Yeni özellik ile video mesajlaşmaları ve grup mesajlaşmaları gerçekleşebilecek.

Yeni özellikler kullanıcıların ilgisini oldukça çekmiş durumda. Grup mesajlaşması ve 30 saniye sınırı olan video mesajlaşma sistemi ile oldukça kullanışlı olan twitter bu özelliği bugün kullanıcılarına sundu. Grup mesajlaşması sizi takip eden kişiler ile grup şeklinde konuşmanızı sağlayacak. Şöyle bir şey var ki hem siz takip etmelisiniz hem de o sizi takip etmeli.

Video özelliği ise mobilden gerçekleşmekte, mobil ile kaydettiğiniz 30 saniyelik videoları profilinizde paylaşabilirsiniz. Bunun yanında videoyu düzenlemeyi sağlayan bir bölüm bile bulunmakta. Videoyu twitter üzerinden çekmelisiniz, kayıtlı video ekleme özelliği bulunmuyor. İlerleyen zamanlarda geleceği düşünülüyor.

Tüm bu özellikler önümüzdeki günlerde tüm dünya için kullanılır hale gelecek. Bu özellikleri kullanmak için son sürüm uygulama gerekli, uygulamanın güncellemesini kontrol etmeyi unutmayın.

Kaynak: Twitter'da Yeni Mesajlaşma Özellikleri