lostyazilim
tr.link

twitter Dikkat: Bu profil hassas içeriğe sahip olabilir

4 Mesajlar 3.172 Okunma
lstbozum
tr.link

batuski batuski WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 60 / 21
  • Ticaret 7, (%100)
Twitterda bilgi paylaştığım bir hesap var.Fotoğraflı şekilde tweetlerden birinde ellerin üst üste geldiği bir fotoğraf paylaştım.(kesinlikle müstehcen bir fotoğraf değildi)Tema arkadaşlıktı.Daha sonra birden otomatik olarak bu görsel hassas içerik olabilir,uyarısı geldi.Tweeti silip başka bir görselle tekrar yüklesem de.Aramalarda çıkmıyorum,tweetlerim de görünmüyor. Dikkat: Bu profil hassas içeriğe sahip olabilir. Uyarısı gösteriliyor direkt hesaba girildiğinde,(çevrimiçi olmadan) Twitter'a bir e-mail yolladım.Sizlere sorum bunun otomatik olarak ayarlardan vb. bir yerlerden çözümü var mı ? Başına gelenler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler :D

Bunun üzerine açıklayıcı bir mail atmıştım,hesap hassas içerikten çıkarılmış açılmış ve artık arama sonuçlarında görülüyor.

wmaraci
reklam

Saffet Saffet Web Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 966
  • Beğeniler 198 / 326
  • Ticaret 0, (%0)
Twitter bloke koyduysa ancak onlar kaldırabilir ayarlardan bir şey yapılabileceğini zannetmiyorum. Kullanıcı ID değişirse belki profil değişmiş olarak algılar ama %1 ihtimal.

mdhouss mdhouss Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 426
  • Beğeniler 54 / 100
  • Ticaret 0, (%0)
sen kendin yapmadıysan ****ografik içerikleri bile anca şikayet alırsa bu şekil sansürlüyor. ayarlarına gir bak bir.

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Twitter -> Ayarlar - > Gizlilik ve Güvenlik -> Açılan sayfada en alt kısımda Güvenlik sekmesinin bulunduğu yerde "Tweetlediğin medyayı hassas içerikli olabileceğini belirterek işaretle" seçeneği aktif ise kaldırın ve ayarlarınızı yeniden kaydedin. Bu seçenek seçili değilse twitter'ın filtresine girmişsiniz demektir bunun için bir çözüm yolu bilmiyorum :)
batuski

kişi bu mesajı beğendi.

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al