-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Twitter'da fenomenim diye dolaşan ergenlerin yarısı hile ya da deck kullanarak bu noktalara geliyor.Biz de anasayfamızda özgün kaliteli yazılar görmek yerine 10 kişinin aynı anda yazdığı saçma sapan yazıları görüyoruz.Sizce organik olarak yüksek takipçilere ulaşmanın yolu var mı ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şuan yok hocam açık konuşalım. Herkes büyük profillere ya da takipçi kasan firmalara 50 lira verip bir sürü takipçi alıyor. Biz Türkler olarak Twitter'ın da içine etmenin mutluluğunu yaşıyoruzdur herhalde. :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
Selamunaleyküm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Takibe takip olayının dışında olması zor sanıyorum. Takipçi ve takip edilen sayısı eşit olunca, ozaman da feno demiyorlar :) Takipçi uygulamalarından bir tanesinde SGK'tan tutun, MUSİAD'ın hesaplarına kadar her şey var. Üstelik orjinal hesapları. Onlar bile kullanıyor, siz düşünün artık.
www.hakancolak.com
limos3425
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
twitter her güncelemesinde bir patlak veriyor bence sabredin cıkacaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
BASocial adlı üyeden alıntı
:) Haklısınız aslında hocam ancak takipçi satın almak saçma çünkü zaten gerçek değiller
twitterda Odun Herif Argostroloji vs vs haricinde hiç organik fenomen yok . Artık tweetlere otomatik rt-fav atma uygulamalarıda var iyice çekilmez bir yere dönüşecek twitter :)
Hocam güldürdünüz valla :D Odun Herif'in elinde 400-500k'lık Türk kullanıcılardan oluşan panel var ki aynı şekilde 'Kitap Herif' profilini oluşturdu. Elindeki panellerden bastı. Aynı şekilde Türkiye'nin en büyük decklerinde yan hesapları var. Yani çok aşırı ünlü olmadıktan sonra organik kelimesi yetersiz kalır. Cem Yılmaz'ın hesabında bile botlar kaynadığını biliyoruz. En iyisi takibe takip hesapları oluşturarak, kendi kişisel hesabınıza onlardan RT geçmektir :)
Saygılarımla.
http://eksigram.com - instagram türk takipçi ve beğeni hilesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aliosmanyuksel adlı üyeden alıntı
Hocam güldürdünüz valla :D Odun Herif'in elinde 400-500k'lık Türk kullanıcılardan oluşan panel var ki aynı şekilde 'Kitap Herif' profilini oluşturdu. Elindeki panellerden bastı. Aynı şekilde Türkiye'nin en büyük decklerinde yan hesapları var. Yani çok aşırı ünlü olmadıktan sonra organik kelimesi yetersiz kalır. Cem Yılmaz'ın hesabında bile botlar kaynadığını biliyoruz. En iyisi takibe takip hesapları oluşturarak, kendi kişisel hesabınıza onlardan RT geçmektir :)
Saygılarımla.
Cem Yılmaz'ın hesaplarındaki bot hesaplar dediğiniz bence bot değillerdir.Çünkü Twitter'a bir hevesle kayıt olan çok fazla insan var sonradan profil resmi koymadan kapatıp giden.Ve bu insanlar kayıt aşamasında önerilen zorunlu takipçiler listesinde Cem Yılmaz çıkıyor ve onlarda takip ediyor.Durum bu. :D
Umarım anlatabilmişimdir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
limos3425
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@limos3425 hesabım bu şuana kadar kendım panelle kasmadım elımde ugrastım deck 1 kere gırdım 100 user geldi çıktım :D