-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bi dergi hesabımız vardı Twitterda 22K, üç beş kendine hacker diyen zibidiler tarafından ele geçirildi. Hatta kişisel bilgilerimizi ifşa falan ettiler vs. Tabi sonra tarihin karanlık sayfalarına gömüldüler karşılığını alıp orası ayrı.
Ancak şöyle bi durum var; HESAP ŞUAN ASKIDA NE ONLAR KULLANABİLİYOR NE BİZ. TWİTTER'A KENDİMİZİ NASIL KANITLAYACAĞIZ? Twitter mail adresimizi değiştirmişler şifre sıfırlama kodunu kendi mail adresime gönderemiyorum. Twitter bununla ilgili başka bir konuda yardımcı da olmuyor. Kanıtlayamıyorum mail attığım zaman mailler eşleşmiyor diyor. E ben bunu biliyorum zaten. Adam hesabımı çalmış mailimi değiştirmiş. Twitter gelmiş "mail adresinizi doğrulayın" diyor.
Bu kadar saçma bi şey olabilir mi? Bunu kanıtlamanın bi yolu var mı iletişime geçebileceğimiz?
Selamunaleyküm.
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Twitter bu konu dahil bir çok konu da katı kuralları olan bir sistem maalesef.
Hesabınız ne zaman ele geçirildi? Hesabı il açtığınız tarihi günü hatırlıyor musunuz ve ilk mail adresi duruyor mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Php |
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Malesef öncelikle hesabın size ait olduğunu google'a onaylatmalısınız öyleyse, google sizi doğrularsa hesabın ilk posta adresi ile birlikte tekrar başvurunuzu yenileyebilirsiniz, aksi halde hesabı alma ihtimaliniz çok düşük