lostyazilim
tr.link

Twitter Konuya Göre Takipçi

4 Mesajlar 704 Okunma
lstbozum
tr.link

ardacgenc ardacgenc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 1 / 27
  • Ticaret 5, (%100)
Merhaba, bugün bir arkadaşım vasıtasıyla Twitter mecrasında konuya göre takipçi satın alabilme imkanı olduğunu duydum. Böyle bir olanak var mıdır? Örneğin spor içerikleri üzerine bir site ve Twitter hesabı varsa takipçileri de bu doğrultuda talep edebiliyor muyuz?

wmaraci
reklam

selcuksofta selcuksofta Bronz Üye
  • Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1274
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)
valla kardeşim kimsenin ekmeğine engel olmak istemem ama böyle bir şey olmaz olamaz. düşünün ben bir kullanıcıyım bugün spor seviyorum yarın vazgeçerim zevklerim değişir veya seviyorumdur ama hiç kimseye rt vermeyen hesabımdır o zaman sizin takipçinizde olsam işinize yaramam vs vs vs... yıllardır twitterdeyim hiç bir şekilde satınalma yapmayın takibe takip kasın, zaten hesabınız 100 k da olsa siz birilerini rt lemiyorsanız onlarda sizi rt lemez NET...

ardacgenc ardacgenc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 1 / 27
  • Ticaret 5, (%100)

selcuksofta adlı üyeden alıntı

valla kardeşim kimsenin ekmeğine engel olmak istemem ama böyle bir şey olmaz olamaz. düşünün ben bir kullanıcıyım bugün spor seviyorum yarın vazgeçerim zevklerim değişir veya seviyorumdur ama hiç kimseye rt vermeyen hesabımdır o zaman sizin takipçinizde olsam işinize yaramam vs vs vs... yıllardır twitterdeyim hiç bir şekilde satınalma yapmayın takibe takip kasın, zaten hesabınız 100 k da olsa siz birilerini rt lemiyorsanız onlarda sizi rt lemez NET...

Estağfurullah, yeni kurulan site için ilk aşamada böyle bir çalışma düşündük. Ne kadar mantıklı olup olmayacağı konusunda hala fikir alışverişi yapıyoruz, bahsettiğim durum geçerli değilse pek de mantıklı olmayacak gibi :) Çok teşekkürler cevabınız için.
selcuksofta

kişi bu mesajı beğendi.

SosyalBot SosyalBot WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 7 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Twitterda etkileşimler karşılıklı oluyor. Bu yüzden otomatik hesap kasıcı sistemlerimizi ürettik :)

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al