dvrmkcn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrencı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Twitter hesabı açın kullanıcı ismi gerçek isimleriniz olsun. Profiliniz gerçek kişisel bir foto olsun. şifreniz çok guclu bir şey olsun. 2 faktörlu doğrulama olsun emaıl, tlf onaylı olsun .
Sonra Takıpcı sayınızı +10k yapın (ne kadar fazla o kadar iyi)
1-2 ay full kullanın .
Kullanıcı ısmınızle aynı olan domaini profilinize ekleyin.
Şimdi verified formu doldurma zamanı
Forumda fb instagram profil linklerinize ek olarak domainizi eklerseniz onay alma ihtimali %75.
Baya yazım hatası var. Iftar vakti maruz görün :) .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok zor onaylatmaya çalışıyorum biyoğrafi sitesi açtım bu yüzden bir kaç taktik denemekteyim önceden kimlik istemiyordu başvuruda şimdi benden kimlik istiyor son aşamalardayım onaylanırsa detaylı açıklama yaparım sizede
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kişisel Blogumun falan linkini koyarak başvuru yaptım amaç denemek :D
Bu hesabı doğrulamak için bir istek gönderildi ve şu anda incelemeye alındı.
Twitter'da doğrulanmış hesaplar hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz .
Bu yazıyor şu an
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
arkadaşlar ünlü sanatçı yazar değilseniz ve aynı isme ait aktif web sayfası yok ise bence boşa uğraşmayın, ben twitterde @selcuksofta için defalarca başvurdum hatta
www.selcuksofta.com web sitem var sitemde örnek ünlü yazarlardan Ömer FarukEminağaoğlu bile yazı paylaşıyor yine yapmıyor yine yapmıyor ve hesabım ful organik
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1 Milletvekili. 1 Müzisyen doğrulattım.
wild
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
twitterdaki olay tamamdır peki instagram konusunda tecrübesi olan varmı ? Bilgilerini paylaşırsa sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Topluluk Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnstagram çok zor diye biliyorum varsa taktiği bilen söylemeyecektir o kadar yaygın değil
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dvrmkcn tamamen doğru yazmış. ancak web sitesinin aktif olması gerektiğini söylemiş birisi orası kısmen doğru diyelim populer bi sitede yazar adına olan sitenın aktıf olması o zaman şart değil bilginize. selcuksofta.com değil sonu tr olacak. bir de kimse yazmamış kimlik istedi demiş bir arkadaş işte o arkadaşımız da onay alma ıhtımalı yuksek. burada kilit nokta kımlık istemesı diyelim elınızde hıcbır sey yok kımlık doğrulamaya girdiniz kımlık onay bolumu acıksa o hesap enınde sonunda onaylanır. benım hesabımda o kısım acık değil o yuzden onaylatamıyorum.hıc sitesi olmadığı halde o bolumun acıldığı hesaplar var.bu anlattıklarım kısısel hesap ıcın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
kardeşim 20 kere başvurdum @selcuksofta twitterime 5 tane web sitem var hepsinde genel yayın yönetmeniyim + 4-5 haber sitesinde köşe yazarıyım, kimliğimi yolluyorum hepsini yapıyorum hesabım eski organik yok yok yok yok vermiyor bence kasmayın derim bu arada yapabilecek varsa 500 TL veririm hesabım
https://www.twitter.com/selcuksofta
ayrıca fenerbahçe 1 milyon üyesinden biriyim, facebookta instagram da aynı twitin adresleri var 5 tane adıma web sitesi var makale yazarlıklarım var her şeyi denedim yazdım vermiyorlar