-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba elinde önceden satın aldığı ama artık çalışmayan stwity harici paneli olanlar pm atarsa panellerini ücretsiz düzeltmek isterim. 2 tarafında kazanabileceği bir sistem kısacası. İnternetten indirilen panel aramıyorum önceden satın alınmış ama artık çalışmayan paneller olursa onları elimden geldiğince düzeltebilirim. Bunu istememin sebebi farklı paneller görmek incelemek. Bu zamana kadar stwity ve ttpanel düzelttim ve ayrıca proxy ekledim. İlgilenen arkadaşlar pm atarsa bir adet demo ve iletişim numarası dönüş sağlarım.
Doğrulama almadan işlem yapmayınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Code Igniter
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba, sTwity için tasarım giydirebilirim eğer bir scriptiniz var ise fakat benim aradığım bir PIN Login sistemi var, sizde var mı acaba? Aranılan HTML5 + css3 template giydirme işlemlerinizi yapabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Schweinsteiger adlı üyeden alıntı
Merhaba, sTwity için tasarım giydirebilirim eğer bir scriptiniz var ise fakat benim aradığım bir PIN Login sistemi var, sizde var mı acaba? Aranılan HTML5 + css3 template giydirme işlemlerinizi yapabilirim.
Pinli giriş mevcut hocam pm attım. Tema giydirme aramıyorum malesef stwity harici script düzeltme işi yapıyorum amacım farklı tarz script incelemek ve düzeltmek.
Doğrulama almadan işlem yapmayınız.