-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
Twittere girdiğim zaman tanınmayan,ünlü olmayan sadece takibe takip mantığı ile hesaplarını 20k 30k tarzı kasmış ve hesaplarında mavi tik ( verified ) olan birsürü profil mevcut.
Biraz araştırdım 1 internet sitesi istiyorlar size ait birde sanırım 2.site.
Gerekli formu doldurarak başvuruda bulundum lakin onay alamadım sanırım verified gelmedi.Benim hatun sıkı olarak twitter kullanıyor ve bende twitter hesabımda bi ayrıcalık olsun istiyorum kısacası hatun arkadaşlarına hava atsın :p
Twitter mavi tik'i nasıl alabilirim acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende merak ediyorum cidden ünlü olmayan kişileri neye göre verified alıyorlar bunu yapan siteler var ama çok büyük paralar istiyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
onay sayfasına girince en altta kımlık istiyorsa sansınız var .tecrubelerımı paylaşabılırım. kımlık ıstemıyorsa o parayla yapıyor dedıklerınızın de coğu yapamaz. ben bıldıklerımı anlatıp herkese yardımcı oldum ama şu kımlık kısmının nasıl acıldığını bir allahın kulu anlatmadı bana.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
yok kardeşim hatta
www.selcuksofta.com um da var kardeşim 20 kere başvurdum @selcuksofta twitterime 5 tane web sitem var hepsinde genel yayın yönetmeniyim + 4-5 haber sitesinde köşe yazarıyım, kimliğimi yolluyorum hepsini yapıyorum hesabım eski organik yok yok yok yok vermiyor bence kasmayın derim bu arada yapabilecek varsa 500 TL veririm hesabım
https://www.twitter.com/selcuksoftaayrıca fenerbahçe 1 milyon üyesinden biriyim, facebookta instagram da aynı twitin adresleri var 5 tane adıma web sitesi var makale yazarlıklarım var her şeyi denedim yazdım vermiyorlar
Gglog
bloglara frm kurmayın!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1000 olana bile veriyorlar
Little things affect little minds.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kimlik onayı kısmı açıksa 10 takipçili hesabınız bile onay alabilir ama bu kimlik kısmını açmak başlı başına bir vukuat
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
alamazsınız kasmayın :) yukarıda da mesajım var olmuyor olmuyor 4 tane sitem artı kalan tüm sosyal medyalarım adıma resimli kimlikli telefon onaylı, artı 4-5 sitede köşe yazarlığıda yapıyorum hepsini belirtiyorum banamısın demiyorlar...