Yüklemek veya indirmek istediğiniz dosyaları karşı tarafın limiti olmadığı sürece günde 1080gb yani 1TB'a yakın upload download işlerinizi yapabilirim.
Oyun, Film,Dizi veya Dosya arşivinizi harddisk ile gönderin ertesi gün tüm arşiviniz internette.
İndirme için: İndirilicek Adres veya torrent dosyalarını gönderdiğiniz takdirde, varsa sizin harddisk'inize, yoksa 200TL ye benim size vericeğim harddisk içine indirip ertesi gün teslim ediyorum.(200TL ye vereceğim harddisk 3,5inch sabit harddisk'dir.)
Yükleme için: Dosyalarınızın olduğu harddisk elime ulaşır ulaşmaz 24 saat içinde 1080GB hızla internette istediğiniz yere yüklüyorum. Yükleme işlemi bittikten sonra harddisk'iniz kargo ile geri teslim edilir.
Günlük ücret 50TL'dir.
ÖNEMLİ NOT: İndirme ve Yükleme işlemlerinde karşı tarafın karşılayabildiği hızın düşük olması durumunda gecikme sizin sorumluluğunuzdadır. Örneğin ben saniyede 12mb yükleyebiliyoken yüklemek istediğiniz adres saniyede maksimum 3mb kabul ediyorsa günlük 1tb hıza ulaşılamaz. Bu durumda fiyat değişmez, fiyat parça veya boyuta göre değil günüktür.