-BİTEXEN REFERANS KASMA YARIŞMASI-

Hepinize merhaba arkadaşlar.

Üye olan veya üye getiren herhangi bir kullanıcı ödül kazanmıyor. Size üye olunca borsa tarafından X miktar ödül kazanacaksınız diyenler tamamen yalan söylüyor. Sadece yarışmada sıralama yaparak veya şanslı numaralardan ödül kazanabilirsiniz. Ben de referans kasıyorum ve bunun için kendi cebimden para ödüyorum. Benim referans linkim ile üye olup gerekenleri yapanlara 50 TL veriyorum. Kısa süreliğine 3 hesap ile üye olanlara toplam 200 TL ödüyorum. Herhangi bir şekilde hesap verme, hesaba girme, şifre isteme söz konusu değil. Her şeyi kendiniz yapacaksınız. Yardıma ihtiyaç duyarsanız yorum yapmanız veya telegramdan iletişime geçmeniz yeterli. En fazla 2 saat içerisinde dönüş yaparım.



Borsaya nasıl kayıt olabilirim?


REFERANS LİNKİM İÇİN BURAYA TIKLAYIN


ÖNEMLİ NOT: Kayıt linkine tıkladığınızda benim referans kodum otomatik giriliyor. Eğer kayıt olurken referans kodu kısmı boş ise 73595869 bu kodu girin. Aksi halde referansım girilmemiş oluyor ve onayları yapsanız bile maalesef ödeme yapamam.

1. Kayıt sayfasında gerekenleri doldurun "Kayıt Ol" butonuna bastıktan sonra mailinize doğrulama linki gelecek ona tıklayın.
2. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra telefon numaranızı onaylamanız gerekecek. Sms ile gelen kodu buraya girin ve onaylayın.
3. SMS onayı halledildikten sonra doğrulama sayfasına yönlendirileceksiniz. Yönlendirilmezseniz ayarlar menüsünden doğrulama sayfasına gidebilirsiniz. Burada doldurmanız gereken 3 şey var.
-Kimlik belgenizin ön ve arka yüzünün net çekilmiş görüntüsü.
-Türkiye'de yaşadığınızı kanıtlamak için e-Devletten alınmış ikametgah belgesi (PDF olarak).
-Son olarak "Müşteri Tanıma Formu".


Bunları hallettikten sonra yapacağınız tek şey benimle iletişime geçip ödeme yapmam için bana IBAN veya papara bilginizi atmanız.


Herhangi bir sorununuz olursa yorum yapmanız veya telegramdan bana ulaşmanız yeterli.



05.07.2022 - Şu ana kadar herkesin ödemesini eksiksiz ve zamanında yaptım, yapmaya da devam ediyorum. İşlem sırasında sorun çıkmaması için lütfen aşağıda belirttiğim şeylere dikkat edin!


1. Yeni kimlik ile onay yapacaksanız kimliğinizde imza olması şart.
2. Yeni kimlik ile onay yapacaksanız kimliğinizde çip olması şart.
3. Eski kimlik ile onay yapabilirsiniz fakat damgaları belli olup okunaklı olması şart.
4. İkametgah belgesi e-Devlet üzerinden alınıp direkt olarak gerekli yere yüklenmeli.
5. İkametgah sizin adınıza olup 14 günden eski olmamalı.
6. Lütfen önceden kayıt yaptıysanız ve bana ödeme için yazacaksanız kayıt e-posta adresi ve kayıt tarihi ile (ilk gelen e-postanın tarihi ve saati) yazın.
7. Gün içerisinde bir telegram hesabıma yazmanız yeterli. 2 hesaba da mesaj atmak isterseniz lütfen diğerine mesaj attığınızı belirtin. Karışıklığı bu şekilde önleyebilir ve daha hızlı ödeme yapabilirim.
8. Bu konuya aksi yazılmadıkça yaptığım kampanya (2 hesap onayına 150 tl ödül kampanyası) devam edecektir.



Kampanyada benim linkim ile kayıt olmuş ve onayları yapanlar arasından wmaraci üyelerine özel çekiliş yapacağım. Çekiliş ile ilgili detaylar yarışma sonunda belli olacak.


İLETİŞİM

TELEGRAM HESABI