lostyazilim
tr.link

turbobit kazandırıyor mu

4 Mesajlar 2.006 Okunma
lstbozum
tr.link

serkanes serkanes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek SAP
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 239
  • Beğeniler 5 / 29
  • Ticaret 15, (%100)
Forumdan turbobitten kazananların gelirleri nasıl?

wmaraci
reklam

mertcndgn mertcndgn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgisayar Teknik Servis
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 43 / 17
  • Ticaret 4, (%100)
Daha önceden bu işi yapmıştım geliri iyiydi. Örnek; 50 MB dosyayı 1000 kişi indirdiği zaman 3$ veriyor (benim hatırladığım böyle) yani biraz araştırıp fiyatlarını öğrenebilirsin hocam.

mhmtyc mhmtyc info4idea.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 2 / 39
  • Ticaret 4, (%100)
turbobit ile ben 4 sene oldu sanırım çalışıyorum arada dosya yüklemeyi felan bıraktığımda oldu ama 1800 dolar kazancım oldu oradan ödemede hiç sıkıntı yaşamadım bir problem olduğunde hep geri dönüş aldım kötüleyenler vs var ama hiçbir bana zararı olan bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar şuan turbobitten günlük 4$ kazancım var premium satışları olduğunda da daha da geliyor arkadaşın dediği 50 mb dosya 3dolar o olaya hiç girme yani indirme başı değilde karışık yaparsan daha karlı çıkarsın ama senin dosyalar yüksek boyutluysa o zaman iş değişebilir ben hem indirme hem premium satış olarak kullanıyorum bide turboyla uzun zamandır çalıştığımdan artık dosya sürelerimde düşme vs yaşanmıyor bir puanlama sistemleri var bu sistemde sağlam yer edinince dosyalarınız(telif hakkı çıkmazsa) silinmiyor ve dosyanız inmese bile sistemde kalıyor tabi bunun olması için baya bir onlara kullanıcı çekmeniz indirme sayınızı arttırmanız lazım ayrıca referans kazandırırsanız ondanda belli bir oranda o ne kazanırsa size 5 de 1 i yanlış hatırlamıyorsam veriyor ben arkadaşı ref olarak kaydetmiştim oda bana yakın kazanıyor o kazanıyor bana da geliyor yani kısaca güvenilir işi yapan bir site bazen ödemeler gecikiyor ama alıştım artık çünkü ödenmeyen ödemem hiç yok bir kere ödenmediği oldu ticket attım finansal bölüme bildirildi dendi biraz geç oldu ama oda geldi yani hiç ödememezlik yapmadılar

Kinq Kinq Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 93 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar En iyi Upload Sitesi BU sitedir

Buraya Tıkla Kayıt Ol

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al