mhmtyc
info4idea.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hocam ben bu siteyi kullanmaya başlayalı birkaç gün oldu oldu da 2 dolar dan düşük veriyor neden diyeceksin çünkü indirme ve verdiği değer daha yeni başladım indirme sayısı düşük 118 / $0.07500 dolar verdi trden gelen hitle normalde düz hesap gideyim 100 indirmeye 0,2 olar vermesi lazım 18 i diğer ülkelerden olsun ya da hepsi diğer ülkelerden olsun full ağırlıklı hitim tr olmasına rağmen 0,1 olması lazım güzel indirenler felan hızlı indiriyor depolama da iyi ama para konusunda yazdığıyla verdiği bir değil ödeme almadım dediğim gibi daha 3-5 dosya attım bakalım ilerleyen zamanlarda artık ne kadar sürerse 5 dolar yapabilirsek 3-5 aya :) para ödeyecek mi görücez
mhmtyc
info4idea.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
yazdığımda siteye suç atmak gibi bir şey anlamasın okuyanlar şuan bu siteyi kullanıp dosya yükleyenler var ama sitede indirme sayfalarında reklam yok sanırım ilk üye olduğum zaman vardı ama sonra kaldırdılar sadece popup var o nedenle de düşük olabilir kazançlar
mhmtyc
info4idea.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Site güzel ona lafım yok herşeyi sınırsız tutmuşlar indirme yapanlar içinde çok iyi dediğiniz gibi olabilir ama benim kastettiğim para kazanma için kullanacak kişiler fazla bir şey beklemesin neden derseniz indirme / para kazanım benim
1351 / $0.9224
yani indirmeler full tr den yapılıyor neredeyse ama diğer ülkeler kazancından bile düşük vermekte ama indirmelerinizi arttırırsanız tabi bu size çok etki etmez ben şimdi yavaş yavaş atmaya başladım dosya indirmeleri artmakta
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam o kadar site aradım en iyisi bu şimdiye kadar başka site yok PTU için
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Operatörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siteye mp3'te yüklenebiliyor anladığım kadarıyla. Mp3 playerıda mevcut. Acaba eklediğimiz mp3 playerda dinlenilip indirilmese kazanç sağlıyormu ?
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bir bilgim yok video felanda ekliyebiliyorsunuz
Ek Olarak: Tekrar kullanmaya başladım 1 $sonra ödeme alacam olursa konuya atarım.GÜNCEL