-
Browser Cashing Yapmam Lazım
site hızı genelde hostdan kaynaklı yavaşlar ama unutmamak gerekirki sitenizdeki SQL yogunluğu, kodlama hataları veya bazı eklentilerden modüllerden ka...
11.03.2014, Webmaster Genel
-
Herkes bloğunu yazabilir mi ?
isousluer adlı üyeden alıntıKonuyu açan arkadaş Blogger kategorisine konuyu açtığına göre Blogger tabanlı sitelerinizi incelemek istiyordur. Blogger d...
11.03.2014, Blog Fikir Alışverişi
-
Blogger mobil sürümü kapatmak, tıklanma oranını etkiler mi?
Mobil site kullanıcılar için + bir özellik ama reklam açısında pek etkisi olan bir uygulama değil bence ayrıca arkadaş kaldırsam ban vb.. bir şey yaşa...
11.03.2014, Adsense
-
Blogger mobil sürümü kapatmak, tıklanma oranını etkiler mi?
googlede mobil temalar içinde reklamlar var adsense reklam panelinizden yeni reklam ekle bölümünde yer almaktadır.Örneğin Mobil cihazınızdan buraya gi...
10.03.2014, Adsense
-
Google Arama Sonuçlarında Site Altında Açıklama
hemen değişmez orada gördüğün rakamlar en az 15 gün geçmesi gerekiyor.Sen şuanda takvimi kaldırsanda hemen etki etmez yani.
10.03.2014, Webmaster Genel
-
Googleye belli olmuyor her zaman site açıklamasını almıyor.örnek vericek olursak Buradaki sitenin desc alanını değilde içindeki yazıyı gösteriyor.dedi...
-
görünen oki google senin takvimi daha çok sevmiş o nedenle önce onun yazılarını indexlemiş ana sayfada metin az oldugu için öncelik olarak takvime önc...
-
Bu oyunun yüklü olduğu İPhone fiyatı dudak uçuklatıyor!
Cem Yılmaz boşuna demiyor eğitim şart insanları bilgilendirmek gerekiyor böyle konularda.Birde diğer konumuz var tabiki zengindir umursamaz böyle şeyl...
09.03.2014, Konu Dışı
-
Bu oyunun yüklü olduğu İPhone fiyatı dudak uçuklatıyor!
iyide benim anlamadığım bu uygulamanın apk sı internette yeterince var neden böyle birşeye ihtiyac duyarki insanlar
09.03.2014, Konu Dışı
-
RSS'i slider'da göstermek?
eklemek istediğin yerin resmini eklermisin bir bakayım neden olmuyormuş.
09.03.2014, WordPress
-
Kendine göre bir tasarım yaparsan ilgili php dosyasına neden olmasın.
09.03.2014, WordPress
-
iframe ile yapabilirsiniz en kolay yoldan diye düşünüyorum.istediğiniz yerin kodlarını bir php dosyasına dökün onuda göstermek istediğiniz yere iframe...
09.03.2014, WordPress
-
WMARACI Seo Analiz Doğru mu?
Google ile uyuşmuyor ama mesela şöyle yapıyorum Site puanı yükseliyor.oyunlar.htmlböyle yapınca site puanı düşüyor site.com/oyunlar.htmlama googlede t...
09.03.2014, WM Aracı
-
Google Arama Sorunları
Aynı sorunu bende yaşıyorum ve bu nedenle bing kullanmaya başladım google sapıttı bu ara sanırım SSL hatası veriyor veya sayfa bulunamadı diyor Bing y...
09.03.2014, Google
-
Geleceğin Android Uygulama İndirme Blogu Yayında!
Siten hakkında biraz öz eleştiri yapayım uygulama resimlerini biraz daha küçük yapabilirsin ve ana sayfaya daha cok uygulama ekleyebilirsin mesela kat...
09.03.2014, Site Tanıtım
-
adsense geri alma
Siten banlanmadıysa da aynı siteye reklam alamazsınız aynı isme farklı site ile başvuru yapabilirsiniz ben şahsen çok ban yedim googleden sadece bir s...
28.02.2014, Adsense
-
Flash Oyun Sitesi Ntoyun.net Açıldı.
Ntoyun.net Yayın hayatına başladı.Çoçukların kişisel gelişiminde oyunların öneminin bilinci ile sitemizde eğitici yönlü oyunlara ağırlık verilmekte, b...
27.02.2014, Site Tanıtım
-
#şuanwmaraci Fotoğraf Yarışması
Tüplü Pc eklemeye çekinenler için ekledim bende tüplü kullanıyorum vazgeçilmez bilgisayarım leptopu bunun kadar sevmiyorum :)
...
27.02.2014, WM Aracı
-
Tüm WM Aracı Üyelerine 50 TL'lik Reklam Bütçesi Hediye!
ebagcuvan adlı üyeden alıntıPremium ortaklar kısmında site gözükmüyor kampanya oluştur dediğimde " herhangi bir reklam alanı bulunamadı" diyor
evet a...
29.10.2013, WM Aracı