Vermidon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenim Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Null sistemlerin içine genelde birşey sıkıştırıyorlar. O yüzden en iyisi parasını veripte almak derim ben.
Emreee
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Null sürümlerde Reklam alman sakat oluyor. Reklamsız sesleri çıkmıyor. Yani nulled sürümlerde para kazanmaya başladığını hissederlerse benim bildiğim domain + hosting susped oluyor :) bundan 5-6 sene önce lider.tc vardı. vbulletin ve diğer yazılımların neredeyse tamamını full sürüme süren sitelerden biriydi. w*rezdi yani :) oda Nulled kullanıyordu ama onunki kapanmadı. Neden kapanmadı bende bilmiyorum :)
Bu yüzden vBulletin dedince aklıma gelen tek şey. Kullanıcılarının (bir çoğu) kopyala yapıştır sevdası olduğu için vBulletin sistemine kaçyor. Ama bana kalsa yine tercihim SMF (Simplemachines) oluyor :)
Bu konuyu gerçekten açacak bir arkadaş varsa bende öğrenmek istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
null her zaman tehlikeli 2. el lisans almayı dene biraz daha ucuza alabilirsin tabi aldığın kişide güvenilir olsun 150 tl yer satılıyordu bir ara eyer null ile başlarsan null ile devam edersin ve bu hiçte iyi olmayan bir alışkanlık olarak belleğine işlenir kendimden biliyorum artık iletişim formlarını bile para ile satın alıyorum her şeyim legal hiç kimse bana karışamaz bence hiç null ile başlama gereksiz
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.