lostyazilim
tr.link

bu temanın ismi nedir ?

5 Mesajlar 1.268 Okunma
lstbozum
tr.link

Hepgel Hepgel bilgisayar elektrik elektronik Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Bilgisayar Elektrik Elektronik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 471
  • Beğeniler 80 / 65
  • Ticaret 6, (%100)
Selam öncelikle sayın arkadaşlar bu temanın ismini bilen varmı acaba

demo

site benim ancak 1 sene önce almıştım sahiplerine sordum ancak bulamadılar hatta kendilerini bulup forumlarına özel mesaj attım sağolsunlar bunu yazdılar bana özelden, gelen mesaj

bu temayı premium temalarda gezinirken bulmuştum bi kaç ufak düzenleme yapmıştım gerçi Türkçeleştirmek gibi ama şuan nerden nasıl bulduğumu falan hiç hatırlamıyorum.

ismini bilen varsa çok sevinirim arkadaşlar şimdiden herkese hayırlı sabahlar dilerim

Selamlar
wmaraci
reklam

mymurat1 mymurat1 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hukuk Öğrencisi
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 367
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
bu mybb teması vb degil

• Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 471
  • Beğeniler 80 / 65
  • Ticaret 6, (%100)
Teşekkür ederim murat kardeşim ancak vbulletin teması ayıca temayı buldum ingilizce artık editleme kaldı teşekkür ederim

demo

Selamlar

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)
Bi an duygulandım ne güzel siteydi kokolik ah ah insanlara güvenip yöneticilik verdik sitemizi ne hale getirmişlerdi 10 bin üyesi olan bir siteydi o kadar çok düşmanımız vardı ki her ay 3-4 kere saldırı alıyorduk temanın ismini hatırlamıyoruz gerçekten bayağı oldu çünkü daha öncesinde kullanmış olduğumuz Temiz Döküman teması hakkında bilgileri vermiştim yardımcı olmak isterdim fakat işte hafızamda yeri kalmamış :)
Hepgel

kişi bu mesajı beğendi.

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 471
  • Beğeniler 80 / 65
  • Ticaret 6, (%100)
Haklsın Mustafa kardeşim ya gerçekten neydi o günler diğer siteleride kayıtlı üyelere kapadım gerçekten aslında bıktım çünkü gelir yok gelir olması içinde ekip olması şart dediğine katılıyorum herkese güven yok verirsin siteyi sonra herşey maf olur saçma sapan konular yazılar gerçekten insanın iştahını kesiyor

ama şu var tekrar o günleri yaşatmaya çalışsamda çok aşırı pvp sitesi doldu ve forumlarıda tutturmak gerçekten zor oldu.

neyse birşeyler yapmaya çalışıcam bu arada temayı buldum bir üst mesajda demo yazan yere ekledim ayrıca indirdim ancak şansa 4.x sürüm çıktı 3.8 ekleyemiyorum bu en başta konuyu açtığım bölümdeki tema orda tükçe sanırım mustafa ordada 4.x sürümdü sanırım ancak ben 4.x sürümlerini sevmiyorum bu temayı 3.8 ayarlamak mümkünmüdür acaba ?

eğer böyle birşey varsa ücretle yaptırabilirim. ve son olarak yardımcı olan tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Mustafa kardeşim sende kendine iyi bak görüşmek üzere, :)

Selamlar
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al