-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bi an duygulandım ne güzel siteydi kokolik ah ah insanlara güvenip yöneticilik verdik sitemizi ne hale getirmişlerdi 10 bin üyesi olan bir siteydi o kadar çok düşmanımız vardı ki her ay 3-4 kere saldırı alıyorduk temanın ismini hatırlamıyoruz gerçekten bayağı oldu çünkü daha öncesinde kullanmış olduğumuz Temiz Döküman teması hakkında bilgileri vermiştim yardımcı olmak isterdim fakat işte hafızamda yeri kalmamış :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
Hepgel
bilgisayar elektrik elektronik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Haklsın Mustafa kardeşim ya gerçekten neydi o günler diğer siteleride kayıtlı üyelere kapadım gerçekten aslında bıktım çünkü gelir yok gelir olması içinde ekip olması şart dediğine katılıyorum herkese güven yok verirsin siteyi sonra herşey maf olur saçma sapan konular yazılar gerçekten insanın iştahını kesiyor
ama şu var tekrar o günleri yaşatmaya çalışsamda çok aşırı pvp sitesi doldu ve forumlarıda tutturmak gerçekten zor oldu.
neyse birşeyler yapmaya çalışıcam bu arada temayı buldum bir üst mesajda demo yazan yere ekledim ayrıca indirdim ancak şansa 4.x sürüm çıktı 3.8 ekleyemiyorum bu en başta konuyu açtığım bölümdeki tema orda tükçe sanırım mustafa ordada 4.x sürümdü sanırım ancak ben 4.x sürümlerini sevmiyorum bu temayı 3.8 ayarlamak mümkünmüdür acaba ?
eğer böyle birşey varsa ücretle yaptırabilirim. ve son olarak yardımcı olan tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Mustafa kardeşim sende kendine iyi bak görüşmek üzere, :)
Selamlar