-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
server tanıtımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
wmcaraci ailesi loginlerde 1 problemim var 2 ay oldu halen çözemedim 1 yardımcı olun lütfen
Öncelikle merhabalar şöyle söyliyeyim size yani mesela test amaçlı gizli moddan 1 üyelik açıyorum ondan kendime msj atıyorum msj gelior ok okuyorum veya siliyorum f5 yapınca 1 bakıyorum gene gelmiş + ÜYE GİRİŞ yapıyorsun mesela SAĞ tarafdaki üye giriş ıd password yerinde normalde giriş yapması lazım girmiyor f5 fln 3 5 defa yapınca giriş yapıor böyle 1 hata büyük ihtimal bu giriş ile alakalı 1 yerde 1 açık var ama yani derdimide tam anlatamadım galiba :) şimdiden teşşekür ediyorum wmaraci.
YANİ ANASAYFAM İLE DİĞER KATEGORİLER FARKLI MESELA 1 SİSTEM DENEDİM
ÜYE GİRİŞ YAPINCA ANASAYFADA ÜYELİK GİRİŞ OLMAMIŞ İKE MESELA DUYURULAR ÖRNEĞİN KATEGORİSİNE GİRİNCE ORADA ÜYELİK İLE GİRİLMİŞ GÖSTERİYOR nerede hata yapıyorum acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Hatanız nedir onuda ekleseydiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
server tanıtımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
üstadım 2 aydır wmaracindada aynı konuları açmakdan ban yyiyicem artık :S
Öncelikle merhabalar şöyle söyliyeyim size yani mesela test amaçlı gizli moddan 1 üyelik açıyorum ondan kendime msj atıyorum msj gelior ok okuyorum veya siliyorum f5 yapınca 1 bakıyorum gene gelmiş + ÜYE GİRİŞ yapıyorsun mesela SAĞ tarafdaki üye giriş ıd password yerinde normalde giriş yapması lazım girmiyor f5 fln 3 5 defa yapınca giriş yapıor böyle 1 hata büyük ihtimal bu giriş ile alakalı 1 yerde 1 açık var ama yani derdimide tam anlatamadım galiba :) şimdiden teşşekür ediyorum wmaraci.
YANİ ANASAYFAM İLE DİĞER KATEGORİLER FARKLI MESELA 1 SİSTEM DENEDİM
ÜYE GİRİŞ YAPINCA ANASAYFADA ÜYELİK GİRİŞ OLMAMIŞ İKE MESELA DUYURULAR ÖRNEĞİN KATEGORİSİNE GİRİNCE ORADA ÜYELİK İLE GİRİLMİŞ GÖSTERİYOR nerede hata yapıyorum acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bunun sebebi cache buyuk olasılıkla.
Eger cache varsa pasif edip, önceki tüm cacheyi silip dener misin ?
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...