-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Selamun Aleyküm öncelikle hayırlı kandiller diliyorum,
muhabbetkusu.com.tr sitemizde Googleden gelen aramalara karşı bir virüs var file72 falan diye bir virüs, Googleden gelen ziyaretçiler ve index bayağı kötü duruma gidiyor. Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Muhabbet Kuşu Bakımı - Maması vs. yazarsanız site 1. veya 2. sayfada çıkıyor bir tıklayıp bakarsanız size zahmet, kesin çözüm yolunu da söylerseniz minnettar kalırım..
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
İnceledim siteyi girerken bir uyarı vermedi. Çözdünüzmü durumu acaba ?
Php Developer & Network Admin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgi işlem müdürü
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ben belli bir ücret karşılığında temizleyebilirim. 24 saat içinde virüslerden temizler ve uyarıların kaldırılmasını sağlarım. ilgileniyorsan pm at.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Siteye zaten günde 3-4 bin kişi giriyor, yorum yapmadan önce kime nasıl hitamda bulunduğunuza lütfen dikkat edin. Bu tür saçma şeyler yapacak adam değilim, uyarı veriyor..
Bir destek sitesi daha vardı vBulletin adına tam ismini hatırlamıyorum.. Googlede aynı uyarıyı o sitede veriyordu. Ve aynı hatayı Googleden girdiğimiz indexte bizlerde alıyoruz.
Ek Olarak:
ParaGon adlı üyeden alıntı
ben belli bir ücret karşılığında temizleyebilirim. 24 saat içinde virüslerden temizler ve uyarıların kaldırılmasını sağlarım. ilgileniyorsan pm at.
Sizde uyarı verdi mi sayın hocam?
Ek Olarak: Böyle bir virüs uyarısı alıyorum. Muhabbet Kuşu Mama Tarifi Googlede 2. sayfada oraya tıkladığımda aşağıdaki görüntü ile karşılaştım.
kişisel bloğ • tevfik.org