-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar vBullettin kullanarak forum açmayı düşünüyorum sınırsız lisansı ne kadar acaba sitesine baktımda hangisi sınırsız öğrenemedim. Birde diyelimki lisansı aldık site tutmadı bir süre sonra başka bir domainimde kullanabilirmiyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sinirsizdan kastini anlayamadım. Zaten lisans alıyorsun aldığın lisans sana ait oluyor. Lisansini aldığın sürümü istediği n kadar kullanabilirsin. Tek bir lisans tek bir site içindir. Bunun haricinde lisans ticareti yapabilirsin. Örneğin vb4 lisansin varsa vb3 vb5 gibi surumlerle uzerine para ekleyerek veya para alarak takasını gerceklestirirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
İnşaat Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
L** Ö**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
2 Adet vbulletin lisans vardir.Dilerseniz size satabilirim ;)
PiN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim de merak ettiğim (bilgilendireceklere şimdiden teşekkürler) sitede gösterilen (V5) 250 küsür $, yani bunu bir ömür kullanabilirim (versiyon değiştirmek imkanı ile beraber) anlamı mı taşıyor?
Bir de son olarak, mesela bir alan ismini üç uzantı ile aldım (Com/net/org) bunlar ayrı ayrı domain olarak kabul edildiğinden o tek lisansa bunları bağlayabilir miyim?
Cevapları bu mesajı alıntı yaparak iletirseniz sevinirim.
Saygılarımla,
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
PiN adlı üyeden alıntı
Benim de merak ettiğim (bilgilendireceklere şimdiden teşekkürler) sitede gösterilen (V5) 250 küsür $, yani bunu bir ömür kullanabilirim (versiyon değiştirmek imkanı ile beraber) anlamı mı taşıyor?
Bir de son olarak, mesela bir alan ismini üç uzantı ile aldım (Com/net/org) bunlar ayrı ayrı domain olarak kabul edildiğinden o tek lisansa bunları bağlayabilir miyim?
Cevapları bu mesajı alıntı yaparak iletirseniz sevinirim.
Saygılarımla,
1. soruna cevaben 250$ olan lisans ömür boyu lisanstır, bütün güncellemeleri de alabilirsin.
2. lisansı sadece 1 domain üzerine kurabilirsin, ama diğer domainleri aynı adrese yönlendirmende sakınca yok.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!
Monarchi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Çalışmıyorum
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
250 USD hocam, günlük kur ile bu fiyat TL olarak değişmekte. Ancak şuanda alacak olan birisi varsa, EURO üzerinedn alırsa kâr yapacaklardır.
Saygılarımla.